UTA Arad

Muntean ar putea întări una dintre contracandidatele „roș-albilor” la promovare, nici ceilalți utiști puși pe liber nu duc lipsă de oferte





„Bătrâna Doamnă” nu se va mai baza pe câteva dintre punctele fixe ale stagiunii trecute, decizia fiind asumată în egală măsură de conducerea clubului și noul antrenor al echipei. „Începem un nou ciclu, aceasta a fost alegerea noastră, rămâne de văzut dacă vom fi apreciați sau contestați”, spunea, ieri, Adrian Mihalcea cu privire la jucătorii puși pe liber joi seara.

Dintre aceștia, portarul Bogdan Miron și mijlocașii Marius Chindriș și Dumitru Muntean au deja actele în mână, la începutul săptămânii viitoare fiind rândul lui Alin Gligor și Dumitru Copil să-și rezilieze amiabil contractele cu echipa fanion a Aradului. Toți cei menționați au primit deja telefoane de la grupări din ligile doi și trei, iar Muntean pare că și-a găsit deja viitoarea destinație: „Probabil, voi juca la  Târgu Mureș din sezonul viitor. Am avut oferte și de la alte formații, dar proiectul celor de la ASA mi se pare cel mai solid. Chiar dacă am petrecut doar o jumătate de an la UTA, m-am simțit bine, nu am de făcut reproșuri nimănui. Pe undeva, era de așteptat să se renunțe la mine, căci așteptările tuturor erau mai mari în ceea ce mă privește. Nu o să am ambiții suplimentare dacă o voi reîntâlni pe UTA din postura adversarului, poate chiar vom promova împreună”, ne-a mărturisit polivalentul fotbalist, sosit în iarnă de la Olimpia Satu Mare.

Cert este că divizionarele secunde își vor îndrepta atenția spre Arad în perioada ce urmează și asta pentru că, pe lângă Miron (ca și stabilit în orașul nostru), Gligor, Chindriș și Copil sunt liberi de contract, dar cu ochiul mai fac și Ciprian Rus sau Cătălin Hlistei, acesta din urmă fiind și el aproape de a se despărți amiabil de Pandurii Târgu Jiu.









5 comentarii

  1. Daca Muntean va avea randamentul „maxim”,pe care l-a avut la UTA,atunci sa mearga linistit la „Avantul Pocioveliste din Vale”,in Liga 27!
    Asemenea clauze de bataie de joc si non-combat,nu sunt incluse in contractele jucatorilor?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button