Minifotbal, futsal

Nedavul a învins Luciano și merge la turneul final de mini-fotbal! Bozian – eroul campionilor de la Desavoia





Aradul are două campionate înscrise la Federația Română de Minifotbal, cel de la Liga Desavoia și cel de la Arena Ionuț Popa. În acest weekend, campioana și vicecampioana de la Desavoia, Nedav și Luciano și cea mai bună echipă de la baza antrenorului lui ACS Poli, Șoimii Șimand, participă la Oradea, la  turneul de calificare pentru finala campionatul național.

Din păcate, Șimandul s-a oprit în grupe, în timp ce sorții au vrut ca Nedav și Luciano să se înfrunte în meci direct pentru un loc în semifinalele „zonei” din orașul de pe Crișul  și – implicit – la finala de la Bacău. Bogdan Bozian, fotbalist care a cochetat la un moment dat și cu lotul național de mini-fotbal, a fost eroul „sfertului” cu colegii arădeni, reușind „dubla”. Golul decisiv a fost marcat din penalty, după ce Petrila reușise la un moment dat egalarea. S-a terminat 2-1, iar, mâine, campionii de la Desavoia joacă în „careul de ași” cu Dia Guard Divino Zalău.

Nedavul lui Cornel Lucaci e prezentă la Oradea în formula: Huțan – Botiș, Mărginean, Al. Pavel, Suciu, Marinescu, Huțanu, Bozian, Arsene și Suslak, iar maseur e Călin Petrică.

De cealaltă parte, AC Luciano, strunită de pe margine de Flavius Sabău, are șansa să ajungă și ea la „naționale” dacă ocupă unul dintre locurile 5 sau 6, dar pentru asta trebuie să treacă mâine de Luceafărul Cluj.









3 comentarii

  1. Mai,sunteti nebuni?Parca recitesc istorie la UTA!Ce competitie este asta?A elefantilor?
    Le-ar mai trebui pe Gradinariu,,Dragan,Ungur, M.Tucudean,Stupar,,Tartau,Aslau,Panin,Ciubancan,Ianu,Pit,pt ca si Todea este absolut valid!S-ar mai putea apela si la Coras,Tarlea,Cura,Giurgiu,Vaczi,Biro,Tisza,Radu George „cot”!
    Mai un pic si vor avea mai multi suporteri decat la UTA!
    Daca mai vin Sinescu,Kukla,Brosi,Taucean si Petchiovski,cu antrenor Coco Dumitrescu,totul ar fi perfect!Sa le fie tarana usoara!

    0
    0
    1. Unii fac sport de placere d’nule GIRO , altii stau in fata calculatorului si comenteaza, fiecare cu ce poate !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button