Minifotbal, futsal

S-a jucat mini-fotbal de Zilele Orașului Sântana! Pablito a câștigat trofeul, după o finală cu Zărandul





 

Cu ocazia Zilelor Orașului Sântana, clubul ACS din localitate a organizat un turneu de mini-fotbal, la care au luat startul opt echipe. La finalul întrecerilor din cele două grupe, disputate pe gazonul arenei din localitate, clasamentele au arătat astfel: 1. Juniorii 9p, 2. Juventus 6p, 3. FC Victoria 3p, Dynamita 0p (Grupa A), respectiv 1. FC Zărand 7p, 2. FC Pablito 7p, 3. Tineretul Caporal 3p, FC Sporting 0p (Grupa B)

În careul de ași, s-au întâlnit: Juniorii – Pablito 2-6 și Juventus – FC Zărand 2-4. Apoi, Juniorii și-au adjudecat finala mică, după un spectaculos 6-5 în fața celor de la Juventus, în timp ce campioană competiției, cu trei jucători din prima echipă a Sântanei, s-a încununat Pablito. Echipa la care au evoluat Cristian Martin și Cătălin Martin, tată și fiu, a trecut cu 4-1 în ultimul act de Zărand. Ceilalți jucători care au luat la final laurii au fost: Iulian Stan, Andrei Mateiu, Dinu Bodea, Vlad Palcu, Vlad Sas, Alexandru Roman, Marius Pașca, Gabriel Neag, Andrei Popa, Florin Galeș și Laszlo Beniamin.

Chiar dacă a încasat patru goluri în finală, curticeanul Dorin Iacob a luat premiul special de cel mai bun portar, în timp ce Cătălin Martin a fost desemnat jucătorul turneului.

Toate echipele participante au fost răsplătite cu mingi și diplome de participare, în timp ce medaliatele s-au ales și cu o cupă la cea de-a patra ediție a turneului organizat de Zilele Orașului Sântana. Premierea a fost făcută de Cătălin Puia, managerul clubului din Sântana și Marius Bătrân, președintele aceleași grupări

Tot în cadrul aceleași manifestări, pe scena amenajată în centrul orașului, primarul Daniel Tomuța a premiat echipa de juniori A1 campioană județeană, dar și pe judoka ACS-ului medaliați la întrecerile naționale.

 

 

 

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button