Minifotbal, futsal

Arădeni fericiți la Oradea: Luciano merge și ea la finala pe țară, Nedavul dispută ultimul act al zonei!





Dimineață fastă pentru echipele arădene rămase în cursă la turneul zonal de mini-fotbal de la Oradea. Nedavul și Luciano și-au câștigat meciurile la penalty-uri și continuă cursa. Trupa lui Cornel Lucaci joacă finala competiției de la ora 14, iar cea a lui Lucian Hrincu merge și ea la finala pe țară, de la Bacău.

Huțan și Suslak, decisivi la „loterie”

Dia Guard Divino Zalău s-a dovedit o nucă tare pentru campionii Aradului. Nedavul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de formația din județul Sălaj, după ce rezultatul timpului regulamentar a fost 2-2. Alin Pavel și Bogdan Bozian au marcat pentru arădeni, cei doi fotbaliști transformându-și și loviturile de departajare. Arsene și Suslak au fost ceilalți doi fotbaliști care și-au păstrat calmul la „loterie”, în timp ce Seba Huțan a apărat a patra execuție a adversarei. Victorie cu 4-3 pentru Nedav, care, începând cu ora 14, are șansa de a lua trofeul dacă trece de puternica echipă orădeană AEK, ce-i are în componență printre alții pe Ghețe (fostul portar al naționalei de mini-fotbal), Fl. Lazăr, Sfârlea, Pocian (ex. ACU) sau Zeno Bundea. Din păcate, arădenii au și ceva probleme de efectiv, fiindcă Botiș și Mărginean au trebuit să plece la un turneu cu copiii de la UTA, iar Pavel e suspendat.

Calificare de infarct pentru Luciano

Poate meciul competiției de pe Crișul Repede s-a jucat între Luceafărul Cluj și Luciano Arad, pentru un loc la turneul final. Someșenii conduceau cu 5-3 cu 3 minute înainte de final, dar „negrii” au avut forța să revină, ajutați – e advărat – și de un cartonaș roșu primit de adversari. Scorul timpului regulamentar a fost 5-5, pentru Luciano marcând Petrila (4) și Lazea. Portarul Mitrea a fost erou cu două lovituri de departajare apărate, în timp ce Petrila și Lazea au înscris din nou pentru 7-6 și calificarea, alături de colegii de la Nedav (susținători frenetici de pe margine), la finala pe țară de la Bacău. Mitrea, Mohammed, Sabău, Iovu, E. Pantea, Simion, Lazea, Kocsis, Negrea, Petrila și R. Ardselean e lotul celor de la Luciano. De puține minute, s-a încheiat și meciul pentru locul 5, pe care arădenii l-au câștigat cu 3-1 (tot după penalty-uri) în fața celor de la LIN&EMA Alba Iulia .









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button