Gloria LT Cermei

Cermeiul, în jurul lui Varga și Gligor? Anca și Nagy – pe cale să-și defintiveze lotul





Lista neagră a utiștilor de la prima echipă, dar și decizia de a clubului fanion de a nu continua în Liga 3-a, chiar dacă FRF-ul ar fi invitat-o, ajută divizionarele trei arădene. Dintr-o fată, acestea își pot acoperi unul-două posturi deficitare cu seniori de nivelul ligii secunde, dar mai ales se pot pune la punct la capitolul juniori. Cert este că sunt zile calde pentru președintele Petre Bulza, care are întâlniri zilnice cu antrenorii săi, dar și jucătorii doriți de aceștia pentru noua stagiune de Liga 3-a.

Nu mai este deja un secret că Alin Gligor ar putea reveni lângă Roland Nagy la Cermei, însă experimentatul fundaș încă nu și-a dat acordul final. Dacă mutarea se realizează, formația de pe Teuz ar avea un ax extrem de puternic și experimentat, din care ar mai face parte Norbert Varga, Alex Nistor și Abdoulaye Diarra. În plus, gruparea „alb-roșie” a bătut palma cu UTA pentru prelungirea împrumuturilor lui Suslak, Cotoc și D. Bulza, cu mențiunea că acesta din urmă va rata, probabil, tot turul din cauza operației de ligamente încrucișate suferită în urmă cu o lună și jumătate. Tot pe filiera clubului fanion al Aradului ar trebui să mai vină câțiva juniori, Gabi Pop fiind cel mai cald nume în acest sens. Cu atacantul Andrei Sulea se va discuta mâine, însă toate semnalele sunt pentru o prelungire a înțelegerii cu el.  Șiclovan și Drâglă (junior pecican dorit de Lunca Teuz) au plecat deocamdată în Germania, de unde este așteptat să se întoarcă, însă, Călin Botaș, fotbalist de bază la Cermei în urmă cu două-trei sezoane.

În acest moment, rămânerile lui Aldan, Petrache și Vereș sunt problematice, în timp ce Coșa s-a despărțit demult de cermeiani. Roland Nagy și Radu Anca au sunat adunarea pe 17 iulie, când – probabil – lotul cu care se va aborda stagiunea viitoare va fi în mare măsură defintivat. De pe 30 iulie, Cermeiul urcă în cantonament la Moneasa, cu „cartierul general” la Hotelul Parc, manageriat de Ovidiu Fărcuța, un fiul al comunei din Țara Sămădăilor.









12 comentarii

  1. Așai Radu dar nu are curajul să-i răspundă nici la tatăl băiatului îi face doar rău… un nesimțit că și mulți alți frustrați.

    0
    0
  2. Bă ați înnebunit ce tot aveți cu omul ăsta?? așa cum ești tu prim ministru așa sunt eu ce spui tu.

    0
    0
    1. Sunt Marian Aldan și d-le Clever dacă te poți numi domn,ai probleme cu mine caută-mă și discutăm dacă vrei dar lasă băiatul în pace că ești penibil

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button