Liga a 2-a

Startul turului Ligii a 2-a va fi pe 5 august, anul acesta se vor juca și două etape din retur





Reunită la Bucureşti la mijlocaşul acestei săptămâni, Comisia Ligii a 2-a, formată de curând pentru a discuta problemele din acest campionat sau a veni cu propuneri şi a le comunica Federaţiei Române de Fotbal, a stabilit programul noului sezon al eşalonului secund.

Comisia, în formula: Claudiu Drăgan (UTA), Marius Cociu (ASU Poli), Marcel Ghergu (Chindia), Constantin Stancu (CS Mioveni), Auraş Braşoveanu (Dacia Unirea) şi Cătălin Împăratu (CS Baloteşti) a stabilit ca începutul acestei ediţii de Liga 2 va avea loc pe 5 august şi se va încheiat pe 2 iunie. Prima parte a sezonului se va termina pe 9 decembrie, după desfăşurarea a 19 etape din tur şi a două din retur, în acest interval urmând să se desfăşoare şi două runde intermediare, pe 23 august, respectiv 8 noiembrie. În această perioadă, echipele din eşalonul secund vor juca şi în cadrul Cupei României, pe 13 septembrie (faza III), 4 noiembrie (faza IV), 25 octombrie (16-imi) şi 29 noiembrie (optimi).

Partea a doua a sezonului, în care mai rămân 17 etape, ar trebui în mod normal, dacă nu se va ajunge la amânări din diverse cauze, să se reia pe 24 februarie şi să se încheie pe 2 iunie. În acest interval vor avea loc încă două etape intermediare, pe 18 aprilie, respectiv pe 16 mai. Dacă vor ajunge atât de departe, echipele din Liga 2 ar mai putea juca în Cupa României pe 28 februarie (sferturi), 18 aprilie (semifinale – tur), 9 mai (semifinale – retur) şi 17 mai (finală).

Mai multe amănunte AICI.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button