UTA Arad

Geraldo Alves, în vizorul „Bătrânei Doamne”?





Odată clarificată problema portarului, prin achiziționarea bosniacului Branko Grahovac, Adrian Mihalcea susține că-i mai lipsesc doar două „piese” în angrenajul utist. Cu seniorul Asani și juniorii Burlă și Dinculescu banda stângă a defensivei ar trebui să fie asigurată, așa că ultimele achiziții ar trebui să sosească pe axul central.

Este clar că cei doi fotbaliști vor fi din rândul celor cu experiență, „arme” grele cu prezențe numeroase și constante în primele două ligi din România. „Nu neg că suntem în negocieri avansate cu un fundaș central poate la fel de important ca și nume cu Grahovac”, a menționat Mihalcea, care la rostirea numelui ex. astralului Geraldo Alves, a spus următoarele: „Anticipați ceva ce nu știu dacă e adevărat, dar nu contează. Așteptăm, avem răbdare și, după cum ați văzut, vor apărea și confirmările”.

Portughezul Alves are 36 de ani și a câștigat titlul de campion al României cu Astra Giurgiu în sezonul 2015-2016. În Liga 1 a mai jucat două sezoane pentru FCSB și trei pentru Petrolul Ploiești, trecându-și în cont și 7 goluri. Lusitanul, care a strâns numeroase prezențe și în cupele europene cu cele trei echipe românești menționate mai sus, e liber de contract și ar putea ajunge în „alb-roșu”, în zilele ce urmează.

Dar, Mihalcea mai are în vederi și un mijlocaș central ofensiv, care – din câte se pare – nu va fi Silviu Pană, păstrat de Dunărea Călărași, conform contractului semnat în urmă cu aproape o lună de zile. „Este clar că mai avem nevoie de un jucător ofensiv, căci avem destul de puțini în zona aceea, una importantă în economia jocului. Dar, nu vrem să ne grăbim, să aducem un jucător doar de dragul de a-l aduce”, a mai punctat Mihalcea.

Întrebat dacă fotbalistul respectiv e vizat pentru linia de patru din spatele vârfului, antrenorul utist a clarificat totul: „Da, de acea zonă ar fi vorba, deși, cum am mai spus și înainte, există și posibilitatea să jucăm cu doi mijlocași în fața apărării. Dar, cel de-al doilea trebuie să fie unul <<Box to box>>, care să facă la același nivel ambele faze ale jocului, în așa fel încât să ne punem în valoare jucătorii de viteză și tehnică din față”.

Este posibil ca arădenii să nu fi renunțat nici la ideea aducerii lui Saifeddine Alami, mijlocașul de 24 de ani care a lucrat cu Mihalcea la Călărași. Marocanul a evoluat în ultimul an pentru o formație din Paris, dintr-o ligă inferioară și cu greu ar accepta să se întoarcă în fotbalul românesc, mai ales în Liga 2-a.









5 comentarii

  1. Aoleu……!
    Daca si asa nu se termina nici un stadion la timp,poate gasim un teren viran,unde cu investitii minime,putem face un cimitir al „elefantilor”!
    De ce sa mai vina si Alves?
    Il avem la indemana pe Liviu Giurgiu,sau pe Feri Tisza!
    De ce nu si pe Domide?Cura si-ar relua si el tricoul cu nr 7!
    Dar astea sunt aberatii….In club exista de-ai nostri!Dragan,Gradinariu si Todea!
    Ba chiar si Tapos!Sa-i punem la treaba!In iarba cu ei!Ba sa joace si Mihalcea si Mihali!(Ha,Ha,Ha).
    Cum sa mai aduci inca un jucator,la 36 de ani?
    Nu contest calitatile si profesionalismul lui Alves,dar nu cred in aceasta politica de „imbatranire” voita a lotului!
    Poate ca bona,la juniori!

    0
    0
  2. Pe naiba cu relicvele!
    Reactivati Botis,Varga,Diarra,Nistor si este aceeasi mamaliga!
    Va rugam sa nu-i lasati in afara lotului pe Gaica,Mircea Aslau,Ciubancan…..

    0
    0
  3. Dupa meciul de supercupa de astazi s-a mai demonstrat inca o data ca tineretea nu este suficienta. Lazar si Maftei au fost cei mai buni jucatori ai Voluntariului. Asa ca lasati-o mai moale cu faptul ca Alves ar fi batran.

    0
    0
  4. ALVES este un jucator foarte bun la experienta pe care o are ,chiar si la varsta pe care o are , cei tineri care or juca impreuna cu el pe teren, au ce invata de la el si cu siguranta , UTA., va avea sanse si mai mari de promovare cu el in echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button