Minifotbal, futsal

Premiere-ul a părăsit în optimi finala Cupei la mini-fotbal, Ergadul s-a oprit în primul tur eliminatoriu





Ultima zi a turneului final al Cupei României la mini-fotbal se desfășoară fără echipe arădene. Ergad și Premiere au părăsit competiția, cu mențiunea că primii au fost învinși încă din primul tur eliminatoriu, în timp ce finalista Cupei arădene a ajuns până în optimi.

Calificați cu emoții din grupe, „alb-negrii” au fost la 2 minute de 16-imi, după reușita lui Nanu, dar Boromir Deva a egalat pe final și apoi s-a impus la penalty-uri. Astfel, Ergadul (foto 1), în componența: Valentin Popa, Mihai Ordodi – Darius Nadiu, Sebastian Șiclovan, Victor Rotar, Dani Husar, Andrei Nanu, Dani Tambor și Dani Mărcuș, a părăsit încă de la orele dimineții Cupa și orașul Cluj, gazda întrecerii. Dorel Mutică și Marius Ciubăncan, doi dintre cei mai prolifici jucători în sezonul regulat, au absentat de la acest turneu final, fiind plecați în concediu.

În schimb, Premiere-ul (foto 2) a murit frumos. În primul tur preliminar, a trecut cu 4-2 de Auxerre Florești, după reușitele semnate Moisă, Vezan, Barta și Neamț, pentru ca în 32-imi să o elimine pe Pera BMW, formație din județul Hunedoara. A fost 3-2 pentru arădeni, prin „hattrick-ul” semnat Flavius Pavel. Apoi, în ultimul meci al zilei, în optimi, sibienii de la Borussia Hermannstadt s-au dovedit prea buni pentru FC Premiere, de care au dispus cu scorul de 4-1 (gol Gornic). „Din păcate, atât s-a putut, formația sibiană este una puternică, a meritat să meargă mai departe. Dar, o prezență printre ultimele 16 echipe din țară la nivel de turneu final nu e chiar rău”, a spus Alin Gligor, cel care a fost cu indicațiile de pe margine pentru: Mihai Aniculăesei  – Flavius Pavel, Radu Dubeștean, Iulius Arman, Ovidiu Vezan, Octavian Moisă, Cătălin Neamț, Silviu Iștoc, Paul Barta și Andrei Gornic.

Mâine, de la ora 9, se joacă sferturile de finală, după următorul program: Luceafărul Florești – Borussia Hermannstadt, FC Boromir Râmnicu Vâlcea – Marca Înregistrată Volare, Maracana Biled – Mausoleul Mărășești și La Boltă Alba Iulia – Colosseum 2005 Iași.

Vă reamintim că weekendul următor, Nedav și AC Luciano vor reprezenta Aradul la finala campionatului național de mini-fotbal, de la Bacău. Toate formațiile arădene menționate aici sunt componente ale Ligii Desavoia.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button