Cluburi polivalente

Mădălina Florea – dublă medaliată cu argint la „naționalele” de atletism, Rusu a luat „bronzul” la tineret





Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a fost scena Campionatului Național de atletism. Mădălina Florea, atletă cu dublă legitimare (CAM Sighișoara / CS Universitatea Arad), a cucerit două medalii de argint, în probele de 5.000 de metri și 10.000 de metri. Ambele curse au fost dominate de stelista Roxana Bîrcă. În schimb, Nicolae Coman, recent legitimat la CS Universitatea Arad, și-a mai adăugat o medalie și la ediția din acest an a „naționalelor”. Atletul ce aparține și de Steaua a cucerit titlul național la 1.500 de metri, cu timpul de 3:49.20.

Tot în cadrul Naţionalelor de la Pitești, Raul Rusu, dublă legitimare CSM – CSU Arad, a ocupat poziția a patra la aruncarea suliței, cu 67.28 metri, iar Denis Both, tot dublă legitimare CSM – CSU Arad, s-a clasat pe locul 7 (59.81 m) în aceeași probă. Totuşi, Rusu s-a ales cu „bronzul” naţional la tineret, iar Both s-a clasat pe 5 la aceeaşi categorie de vârstă. „Nu au fost rezultate bune, deci nu avem cum să fim satisfăcuţi. Raul încă nu îşi revine după accidentare, iar Denis a fost bolnav, s-a mişcat greu. Raul a ratat <<europenele>>, dar totuşi a prins Balcaniada seniorilor din Serbia, programată în 15-16 iulie, unde sper să arunce mult mai bine”, a declarat antrenorul celor doi atleţi, profesorul Constantin Miclea, pentru csmarad.ro.

Recent transferat de la Arad la CSM București, Andrei Gag a câștigat fără probleme titlul național la aruncarea greutății. Bocsiganul a reușit 20.52 metri, rezultat cu care a şi îndeplinit baremul pentru Mondiale.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button