Pariuri sportive, gaming și casino

Descoperă casa de pariuri online care dispune de cea mai performantă aplicație pentru mobil





În zilele noastre este foarte important ca o casă de pariuri să prezinte o aplicație pentru mobil, numărul celor care preferă astfel de dispozitive când vine vorba de plasat pariuri fiind în continuă creștere. Asta în special deoarece telefonul mobil ne poate însoți oriunde, putând paria la orice ora din zi și din noapte, oriunde ne-am afla, spre deosebire de calculator sau laptop.

Aplicațiile se descarcă direct pe ecranul telefonului mobil, nefiind astfel necesar să accesezi Internetul de fiecare dată când dorești să efectuezi pariuri. O asemenea accesibilitate simplifică mult munca pariorilor, care nu mai sunt nevoiți să caute în browser site-ul preferat sau să se logheze de fiecare dată când accesează casa online.

Din acest motiv, multe case de pariuri oferă aplicații pentru mobil, însă nu toate beneficiază de aceleași facilitați și aici ne referim în principal la viteza de navigare.  Multe aplicații ale agențiilor suferă la acest capitol, nu însă și cea de la Betano, aplicație ce iese  în evidență datorită mai multor aspecte, nu doar a vitezei sporite de navigare.

În cazul în care încă nu aveți instalată aplicația Betano pe telefonul vostru, cautați-o prin intermediul unui motor de căutare (Google ar fi ideal). Odată intrați pe pagina în care este oferită aplicația, observăm ca o putem downloada atât pe platforma de Android, cât și pe cea de iOS. Daca aveți un telefon cu Android, accesați butonul “Download Android App”, iar în cazul în care beneficiați de un telefon cu iOS accesați butonul “Available on App Store”. Odată selectat acest din urmă buton, Betano vă redirecționează în magazinul iTunes, de unde puteți descărca gratuit aplicația.

În cazul în care nu ați mai descărcat nicio aplicație pe telefon până în acel moment, acesta va bloca automat instalarea fișierului. Pentru a o permite, selectați “Setări -> Securitate” si activați opțiunea “Surse necunoscute”. Apoi veți putea downloada și instala fără probleme orice.

Funcții mai multe față de varianta în browser

Revenind la aplicația Betano, după instalare veți observa că aceasta dispune de o mulțime de funcții, chiar unele în plus față de varianta din browser. Dintre acestea amintim MyLive, care iți permite să-ți personalizezi pagina ta de live alegând meciurile, ligile și pariurile pe care dorești să le joci sau Speedbet, o funcție care iți permite să plasezi pariul mai repede, tot ce trebuie sa faci pentru a o activa fiind să menții apăsata cota pe care dorești să o joci timp de 2 secunde. De asemenea, o funcție inedită pe piața pariurilor online din Romania iși face loc în aplicația Betano, deocamdată doar pentru iOS. Este vorba despre Talk’n Bet, facilitate care iți permite să plasezi  pariuri prin comandă vocală.

Recenzia Betano, dar și a celorlalte  case de pariuri, o gasești pe Intelbet

Evident, la o asemenea aplicație de mobil performantă, nici site-ul Betano nu putea fi mai prejos. După cum intuiți, această casă de pariuri dispune de multe facilitați/avantaje pe care le puteți descoperi accesând site-ul Intelbet, site apărut ca urmare a dorinței de a ajuta pariorii să-și aleagă casele de pariuri, dar și să-și rezolve divergențele cu ele.

Pe site veți descoperi recenzia atât a casei de pariuri Betano, cât și a celorlalte case online licențiate. Prin asta înțelegem diverse informații referitoare la cote, dar și la oferta de pariuri prezentată, aspecte ce pot influența decisiv utilizatorii să își creeze un cont la respectiva casa online. De asemenea, în pagina recenziei vă sunt prezentate 3 puncte tari și 3 puncte slabe, lucru care face dovada obiectivitații Intelbet.

Tot pe site vom putea găsi clasamente obiective ale caselor de pariuri întocmite de Intelbet, clasamente referitoare la cote, oferta de pariuri sau popularitatea în rândul utilizatorilor Intelbet. Totodată, veți putea consulta și casele ce dispun de aplicație pentru mobil, cțt și pe cele care prezintă un bonus de înregistrare.

Să punctăm, de asemenea, că pe https://intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/ , însă și pe celelalte pagini unde se găsesc recenzii ale caselor de pariuri, puteți adăuga o reclamație referitoare la acea casa în cazul în care considerați că un operator v-a validat greșit pariul sau orice situație de acest gen. Dacă va fi cazul, administratorul Intelbet va trimite reclamația unui reprezentant al casei de pariuri, în încercarea de a vă rezolva problema.

Site-ul este destinat și amatorilor concursurilor de pronosticuri sau celor care, pur și simplu, doresc să se inspire în luarea deciziei plasării unui pont. Intelbet organizează lunar un astfel de concurs, regulile fiind foarte ușoare. Pentru a oferi un pronostic nu trebuie să prezentați vreo argumentație, ci doar să apreciați dacă alegerea tipsterilor va fi câștigătoare sau nu. Tipsterii vor argumenta fiecare pronostic plasat, astfel ca veti alege în cunoștiință de cauză. Printre aceștia se numără Mihai Mironică, moderator de emisiuni sportive și comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de știri sportive și moderatoare de emisiuni, dar și Julio Salinas, fost jucător spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut în Spania.

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajeaza parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button