Minifotbal, futsal

Finala campionatului național de mini-fotbal a început cu înfrângeri pentru echipele arădene





Sâmbătă seara, vom afla noua campioană națională la mini-fotbal. Orașul Bacău a adunat „crema” echipelor din toată țara, printre ele aflându-se și două din Arad. Nedavul este chiar campioana zonei de nord-vest, în timp ce Luciano s-a calificat de pe locul 5 al turneului de la Oradea.

Întrecerile din grupe (formate din câte cinci combatante) au demarat aseară și continuă azi. În Grupa C, AC Luciano a pierdut deja două partide: 0-3, cu Dia Guard Divino Zalau  și 0-2, cu Ary&Roby Buftea, condiții în care a cam scăpat trenul spre sferturile de finală ale întrecerii. Mohammed, Mitrea – Iovu, E. Pantea, Simion, Kocsis, Negrea, R. Ardelean, S. Popa și Cornea e lotul deplasat de „alb-negrii” în Moldova, care mai are treabă doar mâine, împotriva celor de la MAV Sports Timisoara (ora 11) și Coriolan Bacău (ora 16).

Din păcate, și Nedavul a început cu stângul turneul din orașul lui Bacovia. În această dimineață, Bozian et. comp. au cedat cu 2-0 în fața celor de la Dulcissimo Galați, iar partida din această seară (ora 19), cu unul dintre teamurile gazdă, Golden Boys Bacău, devine crucial pentru arădeni. Aceștia s-au deplasat în formula: Huțan – Al. Pavel, Suciu, Huțanu, Botiș, Nistor, Suslak, Marinescu, Bozian, Arsene și Mărginean. Phoenix Craiova (mâine, de la ora 10) și Juventus Sibiu (mâine, de la ora 15) sunt ceilalți adversari ai Nedavului în Grupa B a turneului final.

Cele două echipe arădene de la Bacău sunt primele două clasate în Liga Desavoia la mini-fotbal.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button