UTA Arad

Utiștii au admirat noul Ford Fiesta înainte de plecarea în Austria





Zi specială pentru unul dintre partenerii de cursă lungă ai echipei fanion a Aradului. Auto Technic Ford a lansat noile modele Ford Fiesta, eveniment la care a participat și noul staff tehnic al UTA-ei. Printre invitații de seamă ai lui Eusebiu Pistru și Flavius Alb au fost Adrian Mihalcea, Gheorghe Mihali și Cristi Todea, antrenorii în care suporterii celei mai titrate echipe din Provincie își pun toate speranțele într-o mult visată promovare în Liga 1, dar și Claudiu Drăgan, directorul sportiv al arădenilor. Utiștii au admirat cele două autoturisme expuse în sala de evenimente de lângă reprezentanța Ford de pe Calea Zimandului FN  și, probabil, vor ajunge să le și conducă cât de curând. E o chestiune de zile până când Auto Technic Ford va pune în permanență la dispoziția clubului un autoturism. Cel mai probabil, la revenirea echipei din cantonamentul de la Mallnitz (Austria), în care se pleacă mâine dimineață.

Până una alta, să vă mai spunem noul Ford Fiesta încorporează o serie de tehnologii avansate, concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tăi și vehiculul, în cazul unui accident. Câteva astfel de exemple sunt Sistemul Active City Stop, Sistemul de protecție pentru portiere și Sistemul SYNC 3 cu asistență de urgență. Mai sunt disponibile numeroase alte dotări și tehnologii, cu rolul de a contribui la prevenirea accidentelor sau de a limita efectele acestora. Dar, ceea ce este mai important este că atunci când pornești noul Fiesta, dai viață unei game complete de caracteristici și sisteme avansate, cum ar fi asistența activă la parcare, tempomatul adaptiv, asistența la păstrarea benzii sau recunoașterea indicatoarelor rutiere.

Însă, toate tehnologiile inovatoare ce-ți vor reinventa călătoriile le poți experimenta la reprezentanța Auto Tehnic Ford Arad, de pe Calea Zimandului FN.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button