Fotbal judetean

Georgiu revine la Ineu după două sezoane la Dorobanți, Ciocan și Clej – pierderile estivale ale zărăndanilor





La revenirea strategică în Liga 4-a, Ineului nu i-a mers foarte bine. Din diferite motive, cele mai importante fiind legate de lipsa de experiență a unor fotbaliști de 16-17 ani, rezultatele nu s-au legat, iar zărăndanii s-au salvat matematic de la retrogradare de abia în penultima etapă a campionatului.

Sezonul ce vine se vrea altfel, unul care să pregătească probabila atacare a promovării în Liga 3-a, în ediția 2018-2019. Cristian Sculici merge pe aceeași linie a îmbinării unor fotbaliști aflați spre finalul carierei cu tineri sub 18-19 ani, având – totodată – o preocupare deosebită pentru grupele de copii și juniori ale Academiei Ladislau Brosovzky. Ca și tânăr tehnician, și Vasilică Georgiu pregătește grupele mici ale aceleași Academii, iar ca fotbalist a acceptat să joace din nou în tricoul Ineului, după cei doi ani în tricoul celor de la CS Dorobanți. La aproape 37 de ani, mijlocașul ofensiv completează un ax central din care mai fac parte Iaroș, M. Ponta și Al. Gligor, toți fotbaliști trecuți de 30 de ani, Hulbăr și Spătaru fiind celelalte „pete” de experiență din lotul „alb-albaștrilor”.

La capitolul plecări înregistrăm numele celor doi fotbaliști care sezonu trecut l-au început cu Sebișul, în Liga 3-a. Darius Ciocan și-a găsit servici în Germania, dar va mai juca și fotbal în ligile inferioare, în timp ce Daniel Clej va fi – cel mai probabil – împrumutat acasă, la Crișul Chișineu Criș. „Mai suntem în discuții avansate cu trei-patru jucători, sperăm să definitivăm lotul cât mai repede. Cu siguranță, ne dorim să facem un sezon mult mai bun decât precedentul, pe care am dori să-l terminăm pe unul din primele 8 locuri în clasament”, a menționat Cristian Sculici,

Tehnicianul Ineului a sunat adunarea lotului pentru luni, intenționând ca după perioada de reacomodare cu efortul să conducă și două antrenamente pe zi, în cadrul unui mini-cantonament local.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button