Primul tur al Cupei României la baschet feminin o readuce pe Moni Brosovszky pe parchetul Polivalentei, în tricoul Timișoarei

Primul tur al Cupei României la baschet feminin o readuce pe Moni Brosovszky pe parchetul Polivalentei, în tricoul Timișoarei

De puțin timp, la Oradea a avut loc tragerea la sorți a meciurilor pentru primul tur al Cupei României la baschet feminin, ediția 2017-2018. Sorții au decis ca Univ. Goldiș ICIM Arad să întâlnească, în dublă manșă, nou-promovata în Liga Națională, SCM Timișoara. Arădencele vor da piet cu Monika Brosovszky Boriga, fostul simbol și căpitan al „galben-albastrelor”, revenită în activitate ca și jucătoare, la finalul anului trecut.

Primul duel dintre cele două echipe e programat în orașul vecin, la Sala „Constantin Jude“. Confruntările sunt programate a avea loc la sfârșitul lunii septembrie. Vom reveni cu datele exacte.

Să mai spunem că Univ. Goldiș ICIM a stabilit deja și primele jocuri de pregătire pentru această pauză competițională. Jucătoarele antrenate de sârbul Bogdan Bulj vor avea un adversar puternic, pe maghiarele de la PEAC Pecs. Se vor juca două partide cu echipa ce se pregătește de grupele FIBA Euro Cup Women., una în Ungaria (12 septembrie, iar una la Arad. (22 sau 23 septembrie).

baschetarad.ro 

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *