UTA Arad

Probabil, macedonianul Ajrullahu nu va fi eligibil ca Under 21 pentru UTA





După plecarea lui Adrian Petre în Danemarca și încredințarea postului de portar experimentatului Grahovac, Adrian Mihalcea trebuie să identifice cei trei jucători Under 21 și posturile pe care vor evolua aceștia în meciurile oficiale. Ca și vârstă, macedonianul Izet Ajrullahu, achiziționat în această vară, putea fi una dintre soluții, însă, cel puțin la prima strigare, el nu se încadrează paragraful din ROAF referitor la juniori și anume: ”Echipele din Liga a 2-a sunt obligate să folosească efectiv, pe toată durata jocurilor din campionat, în sezonul 2016/2017, cel puțin 3 jucători sub 21 de ani formați la nivel național”.

Cel mai probabil, regula va fi extinsă și pentru noua stagiune, așa că tehnicul mijlocaș de 19 ani nu poate fi luat în calcul ca Under 21 de UTA. Chiar dacă e străin, Ajrullahu ar fi putut să fie eligibil dacă avea în spate cel puțin trei sezoane în fotbalul românesc. Nu este cazu, așa că macedonianul va avea statut de senior în „alb-roșu” și va trebui să lupte de două ori mai mult pentru un loc echipă. Cum nici în campionatele juniorilor mari nu poate evolua, mai la îndemână i-ar putea fi echipa a doua a „Bătrânei Doamne”, care, din noul sezon, va evolua în Liga 4-a.

 









4 comentarii

  1. Sa. speram ca acești. băieți U-21 au mai adăugat ceva la forță si orientare in div.B pentru. A rămâne pe mai departe in formula de baza la. o divizie superioara

    0
    0
  2. Daca Ajurlahu are valoare v-a juca. UTA mai are in lot jucatori modesti care trebuie trecuti la un esalon inferior.

    0
    0
  3. Dacă joaca cu același ambiție cu care e prezentat pe YouTube sigur va fi titular, chiar daca are doar 19 ani!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button