UTA Arad

Utiștii au demarat pregătirea în Alpii austrieci, Polgar are program separat



Ajunși, aseară, la Mallnitz, utiștii și-au ocupat locurile în camerele pensiunii UHL, iar în această dimineață au coborât pe terenul situat la 200 de metri de „cartierul general”. Adrian Mihalcea, Gheorghe Mihali, Cristi Todea și Dan Țapoș au condus primul antrenament pe pământ austriac, programul zilnic urmând să includă câte două ședințe de pregătire. Excepție face ziua de marți, 18 iulie, când cantonamentul e „colorat” de un meci amical, numele adversarei fiind anunțat în scurt timp.

Staff-ul tehnic e completat de preparatorul fizic, Vlad Țăran, maseurii Nicolae Tomescu și Dani Chiorean, de kinetoterapeutul Steliean Tetulea, iar delegația „roș-albă” e condusă de directorul de competiții Claudiu Drăgan.

La nivel de lot, Polgar are program separat. Fundașul dreapta se recuperează după accidentarea la gamba piciorului drept, iar pe luni se estimează că se va alătura echipei pentru programul normal.









11 comentarii

  1. Pregătirea buna trebuie urmata neapărat de jocuri de forță medie in. amicale de preferință. Ungaria. Slovenia Austria

    0
    0
    1. Scuze varan, dar nu face-ti comentarii doar ca nu aveti ce spune…as comenta afirmatia dumneavoastra daca aceasta ar avea context,ca,ce merge sau nu merge la nivel de gazon….sa fim seriosi,nu vad rostu afirmatiei,ca noi ARAD la nivel de judet, ca potenta economica la nivel national ar trebui sa avem o UTA la nivel inalt ca buget,prestanta,rezultate….ai dreptate,dar depinde de noi cum ne incurajam echipa(la caterinca noi romanii suntem campioni mondiali)!!!

      0
      0
      1. Iti amintesti ca se punea problema, la un moment dat, sa se antreneze la Batania?Dintr-un oras ca Aradul (aprox. 150000 de suflete) sa mergi intr-un satuc de cateva mii si dintr-o alta tara. Nu ti se pare ca e de domeniul absurdului? Si atunci vii si iti permiti sa spui ca eu scriu la caterinca?

        0
        0
  2. Nu e nicidecum caterinca. Intr-un oras in care s-au distrus stadioane, facnd loc unor mari magazine, unde la stadionul UTA se lucreaza de mai bine de 3 ani, unde Stadionul Motorul arata ca un camp de pe care tocmai s-au scos cartofii, ma asteptam ca suporterii adevarati, asa ca tine, sa ia cu adevarat pozitie fata de administratia locala. Dar… totul s-a limitat la niste comunicate sterile. Asa ca inainte sa scrii ceva mai gandeste-te tu daca are rost.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button