A ieșit soarele la Mallnitz, utiștii înfruntă marți SV Spittal în amical

A ieșit soarele la Mallnitz, utiștii înfruntă marți SV Spittal în amical

Utiștii au fost întâmpinați de o vreme urătâ în stațiunea austriacă Mallnitz, dar astăzi lucrurile s-au mai îndreptat. După ce sâmbătă nu au fost mai mult de 15-16 grade Celsius și a cam plouat toată ziua, duminică a ieșit și soarele, iar termometrul a arătat 22 de grade Celsius la antrenamentul de dimineață al arădenilor. Tehnicienii „roș-albilor” au insitat pe exerciții de forță și dexteritate, pentru ca după-masă să apară mai mult în peisaj și mingea. Polgar s-a pregătit și azi separat, dar, de mâine ar putea transpira cot la cot cu colegii săi.

Ajunși la fața locului, utiștii au luat legătura cu tradiționalul adversar din amicalele verii și au stabilit să-și dea întâlnire marți seara. SV Spittal evoluează în eșalonul patru austriac și își verifică pentru al treilea an consecutiv potențialul cu echipa fanion a Aradului.

0
0

Un comentariu


  1. Este curios cum o. așezare montana favorabilă. preț/ calitate e ocolită de formații. cu nume. mediiin plina perioada de. pregătire precompetițională. și. macar. sa. joci cu. echipele secunde. ale lui Rapid sau Austria. din Wiena

    6

    1
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *