Liga a 3-a

Cermeiul și Lipova s-au reunit fără antrenori, dar cu chef de muncă! Cipri Rus e deocamdată „șoim”





Primele antrenamente ale verii le-au prins puțin descoperite pe divizionarele terțe, Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova. Crezând că noul sezon va debuta ca și precedentul, la începutul lunii septembrie, tehnicienii celor două echipe au fost prinși în concedii la reunirile fixate în această seară, dar a avut cine să le țină locul. Totul va reveni la normal spre finalul săptămânii, când e posibil ca și loturile ambelor grupări să fie, în mare măsură, definitivate.

Mager și Denuț, noutățile în „alb-roșu”

În lipsa „principalului” Radu Anca la mare și a directorului tehnic, Roland Nagy, aflat la Moneasa, Cermeiul a încăput pe mâna lui Alex Nistor, unul dintre cei mai vechi și jucător și antrenor la copiii UTA-ei. Prima întâlnire a divizionarei a treia s-a redus la câteva miuțe de dezmorțire pe unul dintre terenurile sintetice ale baza Desavoia, la ele participând și ultimele noutăți ale cermeianilor. Este vorba despre Daniel Denuț, fotbalistul de bandă stânga crescut de „Bătrâna Doamnă”, care s-a despărțit de Lipova și Valeriu Mager, mijlocașul lateral de 18 ani venit de la juniorii UTA-ei, la fel ca și Țurcanu și Morar. Dintre seniori, a absentat Norbert Varga, plecat și el în concediu în Italia, dar a fost prezent Roberto Bodea, portarul arădean convins de conducerea Cermeiului să acopere plecarea fostului căpitan, Florin Rusu. Suslak et. comp. vor continua antrenamentele în Bujac, la baza flui Sorin Botiș.

Oaspetele Cipri Rus

Preparatorii fizici Bogdan Hetco și Călin Petrică au dat comenzile la primul antrenament al sezonului la Șoimii Lipova. Ex-ii Gherghel, Orza și Edu au fost și ei prezenți pentru a-și lua rămas bun de la foștii colegi, dar nu l-au prins „acasă” pe antenorul Flavius Sabău, aflat încă în concediu în Grecia. La nivel de jucători toată lumea a răspuns prezent, inclusiv noutățile Jichici, Copil, Mandache, Deta, Vasile și Moraru, plus surpriza Ciprian Rus. Fostul atacant al UTA-ei cântărește și la această oră ofertele ce au venit pe adresa sa, iar ziua de azi nu i-a adus vești prea bune. Dan Alexa, care l-a dorit la Chiajna, va fi cel mai probabil înlocuit cu Leo Grozavu, așa că arădeanul trebuie să se reorienteze. Mai în glumă, mai în serios, lipovanii i-au spus „vârfului” de 26 de ani că startul noului campionat de Liga 3-a îl va prinde în „alb-albastru”.









3 comentarii

  1. Cel mai rau imi pare pt Cipri Rus.Nu comentez calitatile lui,dar cand alegi atat timp,risti sa nu mai fi ales…
    I-i va conveni oare sa coboare din Liga 1 in liga 3?Nu prea cred!
    Posibil ca la 26 ani,mai asteapta ultimul vagon al trenului pe care risca sa-l piarda!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button