Fotbal judetean

Crișul s-a despărțit de Lung, l-a readus pe Todea și dă asaltul la Mintaș





Formația cotată cu cele mai mari șanse de promovare în Liga 3-a la finalul stagiunii 2017-2018 continuă mișcările de trupe. Realizând că nu intră în planurile lui Zsolt Muzsnay pentru un loc de titular în noua stagiune, Remus Lung a cerut rezilierea contractului cu Crișul Chișineu Criș și, probabil, va ajunge la Victoria Zăbrani. „Îi mulțumim lui Remus pentru tot ceea ce a făcut pentru echipa noastră în ultimele sezoane și-i dorim baftă la viitoarea sa echipă”, i-a transmis Daniel Cherecheși, managerul „alb-albaștrilor” puternicului fundaș central de 39 de ani.

Dar, în ziua despărțirii de Lung, Crișul a perfectat un alt transfer. Practic, este vorba despre o revenire, cea a lui Lucian Todea, mijlocașul central bihorean care la 21 de ani îmbrăca tricoul UTA-ei. Fotbalistul are 31 de ani, care a mai trecut în cariera sa pe la FC Bihor, Dinamo II, Minerul Lupeni, FC Hunedoara, CS Oșorhei, CSM Râmnicu Vâlcea și CSC Sînmartin, devine soluție de coordonator de joc pentru Muzsnay. Azi, la negocieri, s-a mai prezentat și Istvan Balla, fotbalist de bandă de 28 de ani, care ultima oară a evoluat la Luceafărul, dar a avut tangențe și cu Aradul pe când îmbrăca tricoul lui ACU în Liga 2-a. „Din păcate, nu ne-am înțeles cu el, pretențiile sale au fost cam mari. Dar, sperăm să semnăm contractul cu un alt fotbalist bihorean. Miercuri, îl așteptăm la Chișineu Criș pe Bogdan Mintaș, un fundaș central încă tânăr la cei 24 de ani ai săi, cu experiența ligii secunde”, a mai precizat Cherecheși.

Într-adevăr, Mintaș a evoluat cu FC Bihor și Luceafărul în Liga 2-a, iar ultima oară a îmbrăcat tricoul divizionarei a treia, CNS Cetate Deva.

în altă ordine de idei, să mai spunem că vicecampioana județeană a câștigat cu 2-0 amicalul de sâmbătă, cu vecinii de la Socodor, prin reușitele semnate Turcuș și Cigan.









Un comentariu

  1. Nu v-ati scapat bine de Todea si iar il aduceti la Cris ??? Nu vedeti ca nu joaca nimic , doar pacaleste fotbalul , nimic altceva ??? O sa jucati cu un om minus pe teren, asta se va intampla !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button