UTA Arad

Mihalcea a anulat amicalul cu Spitall-ul, Lipova – următorul adversar al utiștilor





UTA a bifat cea de-a treia zi plină de pregătire la Mallnitz, iar mâine ar fi trebuit să dispute singurul test pe tărâm austriac. Aflând că adversarul, SV Spittal, ar putea fi mai mult un sparring-partener pentru elevii săi, Adrian Mihalcea a preferat să conducă un antrenament, în care – poate – va fi timp și de un joc școală între cei 23 de componenți ai lotului utist.

De altfel, dacă nu se ivește un adversar în zonă de un alt calibru, utiștii nu vor disputa niciun meci de verificare în cantonamentul montan. Pe 22 iulie, delegația arădeană se va repatria, iar prima ocazie de a-și verifica potențialul după cea mai solicitantă perioadă a verii va fi amicalul cu Șoimii Lipova. Acesta va avea loc pe 26 iulie, divizionara a treia contând și ea pe destui fotbaliști care au îmbrăcat tricoul „alb-roșu”, ca Bujor, Calvin, Bier, Piț, Simion, Copil și Trabalka, plus juniorii împrumutați chiar de la UTA, Mandache, Vasile, Moraru și Deta.









5 comentarii

  1. Adica meciuri amicale de verificare,serioase,nu vor fi decat cu arborele genealologic al UTA-ei!Adversari puternici nu avem?
    Adica?

    0
    0
  2. Pai cine este platit sa asigure meciuri amicale? Sa caute echipe?…nu gasim o echipa de liga a 2 a?…chiar maghiara. Sa vedem cun stati

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button