Handbal

Revoluție la Criș în vederea noii stagiuni de Divizia A la handbal: Antrenor nou și șapte achiziții!





Echipa de handbal feminin, Crişul Chișineu Criş, va porni la drum în al doilea sezon din istorie în liga secundă cu un nou antrenor şi lot cu multe noutăţi.

Cea mai importantă vizează banca tehnică. Gruparea de pe malul Crișului Alb a bătut palma cu profesorul Titi Ionescu, revenit la o echipă de senioare după aventura din urmă cu 14 ani de la „FZ Tricolorul”. Apoi, la nivel de lot de jucătoare, achizițiile sunte: Mihaela Cherecheș, fostă jucătoare de lot național la junioare și tineret, Andreea Nicoară (portar; 19 ani), Sara Sauciuc (extremă stânga; 18 ani) și Ana Boștină (extremă dreapta; 18 ani), toate de la la LPS Banatul, Ana Maria Iuga (extremă dreaptă; 18 ani), de la Marta Baia Mare, Florina Băldean (portar; 17 ani) și Loredana Horge (linia de 9m; 17 ani), ambele având dublă legitimare cu CSȘ 2 Baia Mare.

Din lotul ce a adus pentru prima dată în istorie Divizia A (liga secundă) la Chișineu Criș, având ca rezultat clasarea pe locul 11, au mai fost păstrate: Amalia Corha, Rahela Călin, Angela Gorongyi, Lucreția Vârtolomei, Barbara Gorongyi, Priscila Lucușa, Mirela Morariu, Denisa Weisenburger, Lorena Roman și Roxana Boldor.

Cel mai probabil, o nouă ediție a campionatului Divizie A la handabal femin va demara în luna septembrie.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button