Minifotbal, futsal

Arădeanul Paul Iovescu luptă pentru titlul european la fotbal, rezervat persoanelor cu diabet





Sala „Dinamo” din București găzduiește în aceste zile a 6-a ediţie a Campionatului European de fotbal a persoanelor cu diabet. Din lotul României face parte, pentru al treilea an consecutiv, și arădeanul Paul Iovescu (foto, al doilea de jos de la stânga la dreapta), component al echipei județene, Mureșana Mîndruloc. Garnitura „tricoloră”, pregătită de Sorin Mocan, îi mai cuprinde pe: Ciprian Palade, Stelian Cerna, Florin Chivu, Andrei Moscalu, Miladin Popescu (toți din Timișoara), Adrian Munteanu, Ionuț Onciu (ambii din Brașov), Cristi Raus (Bistrița) și Tiberiu Menyhart (Cluj).

În grupa din care a făcut parte, România a remizat, 1-1, cu Croația (gol Onciu) și a învins-o cu 3-0 pe Bulgaria (goluri Onciu, Palade și Moscalu) și, din postura de ocupantă a locului 2, va da piept în sferturi cu reprezentativa Sloveniei. Restul partidelor din această fază a competiției, ce se va disputa mâine, sunt: Rusia – Portugalia, Croația – Bosnia și Ungaria – Slovacia.

Reprezentativa României a fost „regina” Europei în urmă cu doi ani, la Cluj, pentru ca anul trecut trofeul suprem să meargă în Bosnia-Herțegovina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button