Fotbal judetean

Colonie ex. curticeană completată la Sântana: Pleșca va întări apărarea lui Donca!





Vicecampioana județeană din urmă cu un an a căzut în afara podiumului la finele stagiunii încheiate la începutul lunii iunie, dar pretențiile cresc din nou la Sântana.  Golgheterul Alex Capătă a fost menținut la echipă, iar lângă el au început să apară fotbaliști importanți la acest nivel, precum mijlocașul Remus Avrămuțiu și atacantul Denis Prică. Ambii s-au despărțit de Frontiera Curtici în această vară și, de aseară, vor fi din nou colegi și cu Andrei Pleșca. Apărătorul de aproape 33 de ani a fost căpitan la Graniță și a fost ofertat de mai multe formații din Liga 4-a. „Mai aveam neapărat nevoie de un fundaș central și am luat unul dintre cei mai buni fotbaliști aflați în circuit”, consideră Marius Bătrân, președintele „uniriștilor”.

Din această săptămână, de portarii „roș-negrilor”, Csurka și Matiș, se ocupă Cristian Irimia, de altfel rival în campionat în tricoul Victoria Zăbrani. Experimentatul goal-keeper a început, în paralel, să de ocupe și de pregătirea colegilor mai tineri încă de acum trei ani, la Șoimii Pîncota și are aceeași misiune și gruparea de copii și juniori, Viitorul Arad.

Sântana a disputat și un prim meci amical în această vară, în compania celor de la Păulișana Păuliș. Echipa lui Mițiți a câștigat cu 2-1, după penalty-urile transformate de D. Popa și E. Calancea, în timp ce pentru Unirea a înscris Avrămuțiu, direct din lovitură liberă. Prică a ratat un 11 metri în contul formației lui Dinu Donca.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button