Fotbal feminin

Dublă convocare „sub tricolor” pentru Cociuba, Ineul intenționează să-și facă și echipe de junioare





Divizionara a patra, CS Ineu, și-a reluat pregătirile la începutul acestei săptămâni, iar la ele participă și două dintre componentele echipei de fotbal feminin. Este vorba despre Iliana Preală și Alice Cociuba, aceasta din urmă intrându-și în ritm pentru două dintre acțiunile naționalelor.

În primul rând, profitând de absențele jucătoarelor care se pregătesc alături de echipele de club pentru participarea în Liga Campionilor, atacantul de 18 ani ajunge în premieră la prima reprezentativă a României. „Tricolorele” vor disputa, pe 28 și 30 iulie, două partide în Ungaria, la Balatonfüred, contând pentru ediția din acest an a Balaton Cup. Apoi, ineuanca va ajunge la Timișoara, pentru o acțiune a lotului reprezentativ Under 19.

În tot acest timp, Cristian Sculici studiază posibilitatea să înscrie în competițiile oficiale și două echipe de junioare. „Avem destule fete care vin la pregătiri din zonă, pe care vrem să le creștem treptat, iar meciurile cu jucătoare de vârsta lor sunt cele mai potrivite în acest sens. Din câte știm noi, se vor organiza campionate pentru grupele de 2003 și mai mici, de 8+1 și 2006 și mai mici, de  5+1 și încercăm să ne prezentăm și noi la startul lor. Să nu uităm că o avem și pe Carla Krugler, de 12 ani, la acțiunile Federației, dar mai vin și alte fete din spate”, a spus antrenorul zărăndancelor.

De la echipa de senioare, ar putea pleca la cealaltă formație arădeană, AC Piroș Security, ajunsă și ea în Liga 1 feminin, Mogocs și Leț, dar: „Le vom da dezlegările doar după ce ne recuperăm sumele investite în ele. Nu e vorba despre bani mulți, dar e o chestie de principiu”, a adăugat Sculici.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button