National Sebis

Sebișul s-a distrat cu Buteniul în primul amical al verii, cinci achiziții – pe lista marcatorilor





Alin Chița a finalizat prima săptămână la cârma celor de la Național Sebiș cu un meci amical disputat în compania vecinilor de la Crișul Alb Buteni, formație nou promovată în Liga 4-a, fără posibilitatea – însă – de a și participa la startul noului sezon. Divizionara a treia s-a impus cu un elocvent 8-1, după „dublele” semnate Săulescu și Enciu, plus E. Dică, Ionică (foto), Jenaru și Petculescu, respectiv Mihuț, de la punctul cu var.

Jenaru, Ruță și Ionică, ultimele nouătăți pe Crișul Alb

După cum se observă, pe lista marcatorilor la Sebiș apar câteva nume noi. De fapt, în afara lui Dragoș Săulescu, golgheterul ediției de trecute de campionat în „alb-albastru”, toți ceilalți jucători care au înscris în poarta Buteniului fiind sosiți în această vară. Despre trei dintre ei nu v-am relatat până acum, căci actele lor nu fuseseră rezolvate, dar se află de câteva zile sub comanda lui Chița. Vorbim în special despre argeșenii Ruță și Jenaru, ambii fiind mijlocași de meserie, cu evoluții constante la Atletic Bradu, vicecampioana seriei a 3-a a eșalonului terț. Apoi, atacul Naționalului a fost întărit cu Cosmin Ionică, un atacant de 24 de ani, care a trecut pe la Dinamo II, ACS Berceni, Unirea Slobozia, Chiajna II și din nou Berceni. „Îmi doresc un lot de 22-23 de jucători, între care încă patru juniori și doi-trei seniori. În această săptămână, am parcurs etapa de reacomodare cu efortul, iar de luni intrăm într-un cantonament pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi, antrenamente în care vom mări ritmul pregătirii și vom lucra la omogenizarea echipei. Sunt mulți jucători noi, relațiile joc trebuie puse la punct”, ne-a declarat Alin Chița.

Lazăr a plecat, Siminic – ușoară problemă medicală

Contra Buteniului, Sebișul a evoluat în formula: Voicilă – Zăinescu, Golban, Bîrsănel, Dumitrache – Săulescu, Ruță, E. Dică, Jenaru – Ionică, Enciu, după pauză mai intrând pe teren: Munteanu – Basic, Pîslaru, Petculescu, Susan și doi juniori aflați în probe de la Petroșani, la care – însă – s-a și renunțat deja. Siminic acuză dureri la spate, dar de luni e așteptat în program normal, iar Moise revine încetul cu încetul în circuit după ce a avut piciorul în ghips. Fostul utist, Denis Lazăr, a stat doar două zile la Sebiș și asta pentru că nu a fost mulțumit de condițiile de cazare. „Degeaba e un fotbalist bun, dacă a căutat din start motive să nu rămână cu noi. Asta e, îi urăm baftă la viitoarea echipă, ne vom orienta spre alți juniori”, a adăugat Chița.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button