UTA Arad

Cârstocea, ultima achiziție a UTA-ei?





ƒDupă amicalul cu Szegedul, Adrian Mihalcea susținea că UTA e în negocieri avansate cu un mijlocaș central, capabil să facă la fel de bine ambele faze. Profilul se potrivește perfect cu cel al lui Alin Cârstocea, fotbalist crescut de Viitorul Constanța, pentru care a evoluat între anii 2010-2016. A mai trecut pe la FC Voluntari, ACS Poli Timișoara, dar și FC Botoșani. Mijlocașul de 25 de ani e liber de contract din această vară, a fost la un pas de Luceafărul Oradea, după care a spus că ar dori să-și încerce șansa în străinătate, în Israel.

Dar, UTA a intrat pe fir și: „E adevărat că am avut discuții cu echipa din Arad, dar în acest moment nu am luat o decizie finală. Încă mă gândesc să plec afară, nu știu exact ce voi face”, ne-a mărturisit Cârstocea în această seară. Constănțeanul, cotat la 200 de mii de euro pe transfermarkt, și-a început cariera ca mijlocaș de bandă stânga, dar între timp s-a specializat și ca mijlocaș central.









12 comentarii

  1. Hai la UTA fă Cârstocea ,nu f@te timpul aiurea ,ce drak sa faci afară sa joci in L. IV prin germania ?

    0
    0
  2. Gata!M-am hotarat!Nu am eu multi bani,dar promit ca pe acolo,pe langa cimitirul de langa aeroport,pe langa eroii cazuti la datorie,WW2,mai rezerv niste locuri.Asa!Ca sa fie!In caz ca este nevoie!
    Mai avem nevoie de Alin Stoica,Nicolae Mitu(nu al nostru),Claudiu Raducanu,poate si Sabin Ilie!Dar ar fi de luat in calcul si Bebe Mitu!
    Pomenirea intr-o vecie, se va tine la OLD PUB!

    0
    0
    1. Scriu, doar pentru faptul ca imi pari cel mai cunoscator int-ale fotbaluluyi dintre cei ce posteaza, se vede ca ai vazut ceva meciuri la iata ta, dar, totodata remarc faptul ca uneoro o iei pe aratura. Tu ce crezi, ca daca UTA va promoa , nu va trbui sa schimbe, iar aproape toata echipa, pt divizi A? In schimb,pericolul pe care il identific, ar fi acela ca ,oare, elefantii astia or juca pentru a intra, sau se multumesc sa ramina in B pt. inca un amarat de an de contract in plus? In rest ,numai de bine.

      0
      0
      1. Da,profesore.Exact asta spun si eu demult.Majoritatea mamutilor stiu si ei foarte bine ca la o promovare,vor zbura automat din schema!Oare isi vor da sufletul?
        Sezonul trecut s-a intamplat la fel,dar in varianta celor in care am crezut si care au cam iesit pe usa din dos al vestiarului!

        0
        0
  3. In principiu,cam toti ratatii,s-au specializat in a astepta,cuminti!Varianta de rezerva este UTA!
    Dormitorul elefantilor!
    Daca m-as pune sa enumar,pe cei care ar fi trebuit repatriati,m-ar durea degetele…
    Hlistei,Rus,Purece……..

    0
    0
  4. Formatii probabile:
    Duckadam(Tapos)-Tisza,Kukla!,Radu(cot)George,Gaica,L.Giurgiu.
    Brosovski!,Trandafilon,Domide,Dembrovschi.
    Cura,Tarlea!(la alegere sen,sau jr)
    Rezerve:Sinescu!Iorgulescu,Gornea!
    Pavel Szell,Stupar,Gradinariu,Varga,Biro,Vaczi(sen sau jr),
    Marius Tucudean,N.Mitu,Tartau,Ungur,
    In asteptare,juniorii Cheregi,Varsandan,apoi Panin,Botis,Pit,sa ma ierte ceilalti…
    Nici nu putem ca macar sa enumeram cati performeri au plecat de la Arad!
    Sa nu repetam greselile trecutului!
    Oare pe cati nu i-am enumerat?Imi cer scuze pe aceasta cale!
    Si aici ma refer doar la istoricul anilor 73-89!
    Pt toti cei care au purtat cu mandrie tricoul in culori alb/rosii,maxim respect!

    0
    0
  5. Pe vremuri luai cate un jucător răsuflat și-l făceai international sunt cuUTA din 1961 și am văzut destule cazuri Petrescu a fost aruncat de Steaua și a. luat campionatul la UTA GORNEA era al patrulea portar la Steaua. La schimb cu Pârcălab in ,62 a. venit un. varf-extrema anonim. și UTA. la dus la națională. MIRCEA SASU

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button