Liga a 2-a

Contingent fost utist la Pandurii? Hlistei îi ia cu el pe Rus și Covaci la trupa gorjeană





Amăgit de UTA cu un transfer ce nu s-a mai realizat, Cătălin Hlistei și-a obținut dezlegarea de la Pandurii Târgu Jiu, însă s-ar putea întoarce acolo, dacă tot ceea ce a discutat cu șefii gorjenilor va fi stipulat și în noul contract de joc. Discuția este, însă, valabilă și pentru alți doi foști jucători ai UTA-ei, Ciprian Rus și Darius Covaci. Cei trei ar urma să ajungă azi sau mâine în județul Gorj pentru a semna noile înțelegeri și a se alătura trupei pregătite de Mihai Teja.

Fundașul Andrei Cordoş, cel care a fost la un pas de a deveni utist în iarnă, alegând-o – în cele din urmă – SR Maziya (Maldiwe), este cealaltă achiziție estivală anunțată de Marin Condescu. Restul lotului formaţiei gorjene e format din jucători care au avut apariţii sporadice sezonul trecut în tricoul Pandurilor, cum e cazul lui Dănăricu, Dodoi, Mărgărit, Brînzan sau D. Popescu. Excepţie o fac portarul Răzvan Stanca, atacantul Trifu şi mijlocaşul Zaina. În lot se mai află şi o serie de jucători proveniţi de la juniori republicani, cum e cazul lui Cioiu, Pârvulescu, Vodă sau Jianu, în timp ce Şendroiu şi Celea revin după împrumuturile la Metalul Reşiţa, respectiv UTA. Pandurii speră să mai obţină semnătura atacantului Vlad Bujor (ex Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), sau a fundaşilor Daniel Lung, Drugă şi Ciobanu.

Revenind la arădeni, să spunem că atacantul Rus a așteptat toată vara un semn de la Dan Alexa, pentru a ajunge la Chiajna, dar – între timp – „Chirurgul” a și fost demis de pe banca ilfovenilor. Covaci are pe masă de două săptămâni oferta celor de la Pandurii, dar și una de la Mediaș, ceva mai puțin avantajoasă din punct de vedere financiar. În fine, Hlistei a avut contacte cu Olimpia Satu Mare, Hermannstadt sau Luceafărul, dar este tentat să se întoarcă în „alb-albastru”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button