UTA Arad

UTA rămâne la Sânnicolau Mic pentru testul cu Lipova





Aflând că joacă în deplasare prima rundă a noului sezon, mai precis la Târgoviște, utiștii nu se grăbesc să ajungă la Șiria. Mai mult, ploile din ultimele 24 de ore au înmoiat puțin gazonul de la poalele Cetății, astfel că exista riscul ca acesta să fie ușor stricat în cazul în care UTA ar fi jucat amicalul cu Șoimii Lipova acolo.

Prin urmare, Adrian Mihalcea și elevii săi vor juca tot la Sânnicolau Mic și al treilea test al verii. Până acum au câștigat la diferență de trei goluri amicalele cu Șoimii Șimand (6-3) și Szeged 2011 (3-0), însă lipovanii ar fi putea fi o nucă ceva mai greu de spart. Cert este că „Bătrâna Doamnă” ar trebui să aibă tot lotul valid pentru această dispută după revenirea lui Adili, în timp ce Sabău nu pare a avea intenția de a-i folosi pe juniorii proaspăt sosiți la echipă și, implicit, să nu prea țină cont deocamdată de regula celor trei fotbaliști Under 19.

Amicalul dintre „roș-albi” și „alb-albaștrii” începe la ora 18 și va fi arbitrat la centru de Ionuț Nicoraș.

Un alt amical ce implică o echipă arădeană ce participă în competițiile organizate de FRF îl puteți urmări mâine dimineață, la ora 11, la Horia. Acolo, Lunca Teuz Cermei dă piept cu Poli II Timișoara, cele două echipe urmând să fie colege de serie și în noua ediție a Ligii a 3-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button