Gloria LT Cermei

Diferență de pregătire: Gloria Lunca Teuz Cermei – Poli II 2-3





În primul test al verii, Cermeiul a dat piept cu o echipă aflată într-o fază superioară a pregătirii. „Satelitul” lui ACS Poli are în spate aproape o lună de antrenamente, inclusiv un mini-cantonament, în timp ce trupa „alb-roșie” a parcurs doar etapa reacomodării cu efortul. În plus, Radu Anca (aflat pe bancă) și Roland Nagy (în tribuna cochetei arene din Horia) au testat chiar toți jucătorii disponibili, inclusiv pe Jurcă, un mijlocaș ofensiv venit de la Diosig, care – însă – s-a accidentat după numai un sfert de oră de joc. Deși au condus de două ori pe tabelă, cermeianii au trebuit să se recunoască învinși de o formație mai pusă la punct din toate punctele de vedere în acest punct al sezonului precompetițional. De menționat că Ovidiu Pașcalău a debutat între buturile Cermeiului, dar asta și pentru că Bodea acuză dureri la spate.

Finalizările periculoase ale lui Diarra și Mager au anunțat deschiderea scorului, ce avea să fie semnată de timișoreanul Pop, care și-a învins propriul portar cu o pasă neglijentă acasă. Intrat pe teren în locul lui Jurcă, Vereș a avut și el un șut ce l-a întins serios pe Contra, dar, treptat, timișorenii au intrat în joc și au obținut egalarea. Cel care a marcat, în minutul 34, a fost Popan, după o pătrundere solitară pe stânga și un șut plasat la colțul lung. După alte 5 minute, Sulea a obținut penalty-ul din duelul cu Sturz, iar Nistor nu a greșit de la punctul cu var. Scorul pauzei avea să fie, totuși, egal, după ce același Popan a marcat din careu, de această dată din poziție centrală.

Anca a schimbat liniile la pauză, iar „alb-violeții” au fost invitați și mai mult spre poarta echipei sale. Pașcalău a făcut minuni în două-trei ocazii, dar nu a mai putut face nimic la un corner tratat superficial de defensiva sa, la capătul căruia Oprea a marcat cu capul din 3 metri. Bubuș (șut din întoarcere în blocaj) și Vereș (șiret plin ce s-a oprit în transversală) au fost cei mai periculoși cermeiani în partea a doua a amicalului, ce s-a terminat cu destui nervi în special în tabăra oaspeților. De altfel, Totic a fost trimis mai repede la vestiare de Gornic pentru injurii repetate, dar chiar și așa tabela a rămas neschimbată: 2-3.

Sâmbătă, Lunca Teuz întâlnește Sântana într-un nou amical, prilej cu care Radu Anca va anunța și lotul ce urcă duminică seara în cantonament, la Moneasa.

Formații:

Cermei (prima repriză): Pașcalău – Iova, Cotoc, Nistor, Suslak – Ianc – Mager, N. Varga, Diarra, Jurcă (20 Vereș) – Sulea.

Cermei (repriza a doua): Pașcalău – Iova (75 Fl. Brândușe), Cotoc (70 Ianc), Suslak (70 Nistor), Denuț – E. Varga, Boldor , Vereș (80 Caia), Aldan – V. Brândușe, Bubuș (85 Cotoc).

Poli II: Contra – Hăruț, Sturz, Podină, Morariu – Sporin, Pop, Oprea, Popan – Buia – Pădurariu. Au mai jucat: Tripon – Cochințu, Lazăr, Totic, Livan, Andreici, Codreanu, Dincă.

Arbitri: Alexandru Gornic – Gabriel Hărduț, Flavius Dreghici









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button