Fotbal judeteanNational Sebis

Amicalul semnelor bune: Național Sebiș – Victoria Zăbrani 2-1, declarații și foto





Pe final de cantonament, Național Sebiș a întâlnit-o în amical pe Victoria Zăbrani, echipă pregătită de Adrian Abrudean, fost antrenor și la sebișeni. A ieșit o partidă foarte bună, de angajament, cu ritm intens de ambele părți, cu o presiune foarte mare pusă de gazde în prima jumătate a primei reprize, după care oaspeții au revenit în joc. În general Zăbraniului i-a rămas cartea a contraatacului și asta pentru că adversarul a practicat un joc de posesie bazat pe combinații în jumătatea de teren a divizionarei a patra, încercând – totodată – sa recupereze rapid mingea în momentul în care o pierdea.  Au fost probate diverse soluții de finalizare, fotbaliștii proaspăt transferați demonstrând destulă calitate și foame de fotbal. De remarcat a fost travaliul coordonatorului de joc, Emil Dică, prezent permanent în jocul ofensiv al echipei sale, ordonand atacurile sebișenilor. La teamul alb-roșu a debutat și Alex Simion, împrumutat de la Lipova.

Golurile s-au dat în prima repriză după cum urmează:

1-0: Pîslaru, faza de atac pe dreapta finalizată cu șut la colțul lung din interiorul careului.

2-0: Susan a intrat în forță pe stânga în careu și a șutat la colțul scurt.

2-1: O minge venită de pe stânga spre dreapta, Gherghel a preluat și a driblat spre centru și a șutat la colțul lung.

Formații :

Național Sebiș: Voicilă (junior) – Zăinescu (junior), Golban, Basic, Dumitrache – Pîslaru, Ruță, Dică, Susan – Petculescu, Enciu. Au mai intrat în repriza a doua: Munteanu, Moroz, Belei, Bârz (toți juniori), Jenaru, Săulescu, Ionică. Antrenor: Adrian Chița.

Victoria Zăbrani: Irimia – Ștrango, Francescu, Lung, Edu – Olariu, Crișan, Simion, Gherghel – Zele, Băd. Au mai intrat: Gavriș, Topai, Varga. Antrenor: Adrian Abrudean.

 

˝Sunt mulțumit de implicarea tuturor, mai ales că venim după o săptămână de încărcare, cu două antrenamente pe zi, cu accent pe partea fizică. Mai avem și astăzi de după-masă un antrenament, duminică și luni la fel, câte două. Joi revenim după o pauză de două zile și vom continua cu accent pe joc, în intenția de a omogeniza echipa. Mai avem partide de verificare și urmează să vedem cum stăm și cu juniorii.˝ a declarat Alin Chița după partida de astăzi.

˝Ne interesează să avem mingea la picior, să facem noi jocul, să fim mereu în avantaj și să facem adversarul să alerge după noi. Îmi place să cred că, așa cum am reușit și astăzi, vom face un fotbal frumos, ofensiv, bazat pe posesie. Cu toate astea, se poate întâmpla ca după ce te antrenezi o săptămână pentru un meci de campionat pe care sigur că îți dorești să-l câștigi, dar și adversarul se pregătește la fel, și cum fotbalul nu este matematică, să apară și rezultate mai slabe. Acum suntem la stadiul în care avem foarte mulți jucători noi și sperăm ca până la primul meci oficial să ne facem relațiile de joc, să fim omogeni, să formăm o echipă competitivă și să ne atingem obiectivul.˝ a completat tehnicianul Naționalului.

De cealaltă parte, Adrian Abrudean e mulțumit de ce au jucat elevii săi: ˝Pot să spun că avem un prim 11 competititiv pentru nivelul la care ne desfășurăm activitatea. Am reușit să aduc jucătorii care mi-i doream și mai am primit acceptul pentru a contacta încă vreo 2-3 pe posturile deficitare și un junior. Ca noutăți, am adus cîțiva jucători de caracter, pe care îi cunoșteam, și anume pe Remus Lung, de la Criș, Gavriș și Varga, de la Curtici, Gherghel, Simion, Edu, de la Lipova și Flavius Băd, de la Felnac. Îmi pare foarte rău că i-am pierdut pe Dragu, întors acasă la Becicherec, Corlățeanu, care vrea să se retragă și Cati, plecat în Germania. În cel mai scurt timp, vrem să avem o echipă închegată, preocupată de fotbal, care să intre pe teren și să joace de la egal cu oricare din liga a patra.˝  

Galerie foto de la Sebiș – Zăbrani

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button