Gloria LT Cermei

Cermeiul a urcat la Moneasa cu 17 jucători, dar azi primește întăriri atât la nivel de lot cât și staff tehnic





După două săptămâni de pregătire pe plan local, Lunca Teuz Cermei a schimbat peisajul. Divizionara a treia a urcat la munte, la Moneasa, pentru un stagiu de pregătire de 7 zile, la care vor participa 19 fotbaliști. 17 dintre aceștia, respectiv: Bodea, Pașcalău – Fl. Brândușe, Cotoc, Nistor, Suslak, Denuț, Aldan, Ianc, N. Varga, Vereș, Boldor, E. Varga, Mager, Sulea, V. Brândușe și Bubuș s-au cazat de aseară la Hotel Parc mangeriat de cermeianul Ovidiu Fărcuța, iar astăzi sunt așteptați în cantonament și Gurban și Diarra, care au avut de rezolvat niște probleme în această dimineață la Arad.

Tot în această seară, sau cel târziu mâine, lângă „principalul” Radu Anca va ajunge și directorul tehnic, Roland Nagy, stafful fiind completat de Pașcalău, care are și atribuții de antrenor cu…portarul. Delegația „alb-roșilor” este completată de Marcel Șerbănoiu, administratorul clubului, dar și de primarul Ioan Vesa, prezent și el la fața locului pentru a se asigura că echipei nu-i lipsește nimic în cantonament.

Cermeiul l-a pierdut de trei zile pe juniorul utist Iova, care a fost împrumutat de UTA la Școlar Reșița, echipă ce are ca obiectiv declarat promovarea. Cu Lazăr plecat în Italia, divizionara terță ar mai avea nevoie de un fundaș junior, iar Rafael Iuga s-ar potrivi de minune profilului. Pentru asta, însă, e nevoie de acordul lui Adrian Mihalcea, care l-a inclus pe tânărul fotbalist în lotul lărgit al Bătrânei Doamne.

Următorul amical al Cermeiului e programat pe 9 august, contra celor de la Crișul Chișineu Criș.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button