UTA Arad

Mihalcea fixează coordonatele partidei de la Târgoviște: „Nu apărăm nimic, vom încerca să facem un joc rațional și echilibrat pe ambele faze”





Sorții au vrut ca două dintre cele mai solide grupări ale ligii secunde să se „ciocnească” încă din runda inaugurală. Cum pe planul transmisiilor TV nu s-a mai schimbat nimic, Chindia și UTA se duelează mâine dimineață, începând cu ora 11, pe Municipalul târgoviștean.

De la revenirea în eșalonul secund, UTA a bifat toate rezultatele posibile în „fieful” roș-albaștrilor: eșec (3-0 în returul ediției 2015-2016), remiză (1-1, în play-offul aceluiași campionat) și victorie (3-0 în ultima rundă a turului ediției precedente). În duelul cu teamul Nicu Croitoru și Adrian Mihalcea a bifat rezultate contradictorii. „Iam întâlnit doar în sezonul trecut când s-au unit seriile. Am pierdut la Târgoviște, dar am bătut 3-1 la Călărași. Este cu totul altceva anul acesta. Anul trecut ei erau favoriți în fața echipei pe care eu o antrenam atunci, și acasă și în deplasare, acum vor conta doar problemele legate de căldura sufocantă pe care vom juca, dar trebuie să câștigăm. Nu ne ducem să apărăm nimic, vom încerca să ducem un joc rațional și echilibrat în ambele faze. Nu ne vom arunca în atac cu toată echipa”, a explicat tehnicianul, aflat la debutul oficial pe banca celei mai titrate grupări din Provincie, alături de unul dintre „secunzii” săi, Gheorghe Mihali.

Dezvoltând subiectul adversarului de mâine, Mihalcea a mai spus: „Despre Chindia știm că formează cam aceeași echipă ca și anul trecut, au omogenitate și organizare foarte bună și câțiva jucători interesanți, dar nu ne sperie. Nu ne temem, mai ales după eforturile făcute în această vară când s-au adus jucători extrem de importanți și au rămas din vechea gardă jucători la fel de importanți, cu dorință de revanșă”, apreciază fostul atacant al lui Dinamo.

Fostul atacant al lui Dinamo mai crede că centrul liniei mediane e, poate, punctul forte al teamului lui Nicu Croitoru.  „Au jucători de valoare destul de mare. De exemplu, Liviu Mihai și cu Georgian Honciu formează unul din cuplurile puternice de mijlocași centrali ai seriei, plus că au un jucător care cu siguranță ar face față la liga întîi. Este vorba despre Cherchez, nu știu de ce nu a făcut pasul. Au mai achiziționat un portar cu experiență de la Dinamo, pe Iustin Popescu, care, chiar dacă nu a apărat prea mult, are experiența Ligii 1. Îl cunosc, am și lucrat cu el. În fine, au mai luat și juniori de la Dinamo, de la grupa de vârstă ce a și luat un trofeu național. Nu în ultimul rând, Chindia mai are avantajul că joacă acasă, dar, după cum am spus, nu ne temem de ei”, a adăugat Mihalcea.

Utiștii s-au antrenat în această dimineață pe terenul din Aninoasa, o localitate aflată la 10 kilometri de Târgoviște. După cum se știe, va absenta Ștefan Grigorie, așa că – probabil – se va opta pentru următorul prim „unsprezece”: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani – Strătilă, Jorza, Cârstocea, Stahl – Curtuiuș.

Arbitri: Horia Mladinovici (București) – Alexandru Midvichi (ambii din București), Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Bogdan Anghelinei (Galați).

Observatori FRF: Silviu Crângașu (Ploiești) și Viorel Leșeanu (Giurgiu)

 









2 comentarii

  1. UTA.,va castiga la Targoviste,sunt convins de asta s-au cel putin un egal !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button