National Sebis

Sebișul a împrumutat un fundaș de la CFR Cluj și aduce un fost internațional de juniori de la Pitești





Divizionara terță arădeană de pe malul Crișului Alb a încheiat luni cantonamentul de pe plan local și, după două zile de odihnă totală, s-a întors la antrenamente sub comanda lui Alin Chița. Tânărul tehnician este pe cale să-și defintiveze lotul pentru campionatul ce debutează la finalul lunii, iar în acest sens a mai primit un fotbalist important. Este vorba despre Rareș Pintea (foto, 22 de ani), un fundaș central / „închizător” care stagiunea trecută a evoluat pentru Unirea Jucu, iar în această vară a fost transferat de CFR Cluj. Prim divizionara l-a împrumutat la rândul ei la Sebiș, unde are șanse mari să joace constant. „Sperăm să fie o situație din care toate părțile să aibă de câștigat. CFR-ul i-a găsit lui Pintea o echipă unde ar putea juca etapă de etapă, iar noi să profităm de pe urma prestațiilor fotbalistului și să promovăm”, ne-a mărturisit Chița.

Prin aducerea lui Moroz, de la LPS Satu Mare, este clar că unul dintre posturile rezervate juniorilor este între buturi, acolo unde mai evoluează și Voicilă. Și tot la capitolul fotbaliștilor Under 19, „alb-albaștrii” sunt pe cale să finalizeze transferul lui Adelin Voinescu, un fost internațional de juniori piteștean. El aparține de FC Argeș și evoluează în centrul și stânga liniei de mijloc. „Dacă mai rezolvăm și transferul unui alt junior, de la CSU Craiova, tot un mijlocaș, încheiem campania de achiziții. Avem jucători, inclusiv dubluri, pentru sistemul de joc pe care aș dori să-l implementez la Sebiș. Mai rămâne doar să rezolvăm odată actele mijlocașilor Golban și Jenaru, de la Atletic Bradu, președintele Cojocaru mi-a spus că nu vor fi probleme”, a adăugat Alin Chița.

Mâine dimineață, sebișenii dispută cel de-al treilea amical al verii, adversară fiindu-le Voința Macea, proaspăt promovată în Liga 5-a Arad.









9 comentarii

  1. Sebisu aduce numai „internaționali” ,primare se vede de la vama ca ai ceva cu UTA ,aveau super juniori și tu aduci sau pardon Chita ii duce pe ai lui de la Pitești oare de ce?

    0
    0
    1. Ce juniori sa imprumute Sebisul de la UTA? Chiar asa am ajuns sa ne umilim? Sa imprumutam de la o echipa de liga a 2-a? Ce am imprumutat noi sunt internationali. Unde va situati la juniori republicani spre deosebire de Poli Timisoara? Noua nu ne trebuie loazele voastre, vedeti ca v-ati facut lot in ultimele 3 sezoane pe jucatori de la National.. Daca erau asa buni jucau la Arad. Nu va dadeam nici meciul ca sa promovati, dar a fost pe cale politica si erau oricum si arbitrii manjiti. Sa se inteleaga, UTA e rivala Sebisului, iar Pancota e un oras satesc. Mai treceti si voi prin Sebis…

      0
      0
  2. Mai usor cu comentarile ,! Cum sa ia juniori de la uta cand uta isi ia juniori de la atletico,.Nu va mai stresati ca in atatia ani de cand e in liga a treia tot promoveaza .Eu am pus suflet pt echi[pa asta ,am fost aprroape in toate deplasarile .Nu se v rea promovarea egzact ca si la uta . se mananca .niste bati. Si apropo vai de judetui nostru arad can vi de catre Horia catre Arad zici ca inti intro comuna. vai de el primar si vrea sa gate stadionul. Falca dute de unde ai venit. Noapte buna.

    0
    0
    1. Asa este, Sebisul rade de Falca. Pe Arad si aradeni ii simpatizam si iubim orasul, dar nu mai luati Sebisul peste picior. Majoritatea sebisenilor studiaza la Timisoara, Cluj sau Bucuresti! Aradenii studiaza la Arad. Cred ca e o mare diferenta.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button