UTA Academie

Au predat la Academie: Gyula – UTA Under 19 1-4





La ora la care prima echipă se impunea cu 1-0 în Cetatea Chindiei, juniorii mari ai UTA-ei au predat o lecție de fotbal peste graniță. Deși a deschis scorul repede, Academia Gyula a trebuit să se recunoască învinsă de o formație „roș-albă” mai determinată și cu chef de fotbal pe o căldură insuportabilă. Dorin Toma, care s-a pregătit sub comanda lui Mihalcea în ultima lună, plus Lezeu și R. Petcuț au fost autorii golurilor pentru 1-4 sec în favoarea arădenilor.

Fără căpitanul Faur, scos din circuit pentru o săptămână din pricina unei pubalgii, stafful tehnic al echipei secunde l-a trimis pe Obrad vârf împins, în timp ce Lezeu a îndeplinit rolul „închizătorului”. „Chiar dacă am fost conduși cu 1-0, nu s-a pus niciun moment problema echipei câștigătoare. Am evoluat dezinvolt, am dezvoltat un joc consistent, așa cu ne-am dori să vedem în fiecare săptămână din partea băieților noștri. Am întâlnit o echipă exact de vârsta noastră, o combinată de jucători născuți în anii 1999 și 2000, pe care am dominat-o cap coadă. Cantonamentul de la Mallnitz ne-a prins foarte bine, de acum vom pune accentul în special pe omogenizare și relații de joc, în așa fel încât startul campionatul zonal, de peste două săptămâni, să ne prindă pregătiți sută la sută”, a menționat Mihai Petcuț, antrenorul UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Jucătorii trimiși pe teren în Ungaria au fost: Creța – Savin, Sabău, Onuțan, Frai – Lezeu – Gruiescu, D. Toma, R. Petcuț, L. Bodri – Obrad, plus Mureșan – Rogojan, Deliman, T. Bodri, Laza și Curta.









7 comentarii

  1. Curios ,PETCUT zice 99-2000 dar pe banca sunt mai mulți 99 iar nepotu joaca meci de meci ,o sa urmăresc îndeaproape sa vedem corectitudinea antrenorilor de la U 19

    0
    0
  2. Antrenorii Mihai Petcut si Costel Bogosel nu au o idee despre ce inseamna fotbalul, de Mihai Petcut toata lumea stie ca e instructor auto care pariaza nonstop, si care a retrogadat Sofronea in liga a5-a , evident ca nepotul sau joaca , se aude ca altii de la echipa deja pleaca din cauza antrenorilor si din cauza ca nu joaca, ca nepotul trebuie bagat si tinut in echipa si bine fac!Nu veti progresa niciodata cu asa antrenori copiilor!

    0
    0
    1. Mihai cred ca e singurul antrenor aradean cu licenta Elite, o licenta necesara pentru a sta pe banca la partidele din Elite … nu stiu chiar sigur, posibil sa aiba si Costel …

      0
      0
  3. ei,ei si cati jucatori de la 99 au plecat din cauza antrenorilor sus mentionati,il cunosc pe unul dintre juniorii, cu care Pacurar juca mereu ,iar acesti antrenori il tin rezerva,.pacat . multi copii de 99 au plecat la alte echipe din judet dintre care unii chiar erau talentati ,nu stiu dar sefii lor nu vad? sau nu vor sa vada ce se intimpla la aceasta grupa

    0
    0
  4. Faptul că are nu stiu ce licenta Petcut nu inseamna nimic . Niciodata nu vor invata băieții ăștia nimic de la el . Nu a fost niciodată si nici nu va fi antrenor de calitate . Singurul care crede în calitățile lui este Boruga . În rest cred ca nimeni .

    0
    0
  5. Urmaresc evolutia acestei echipe de aproximativ un an , imi pare rau de faptul ca alti jucatori nu sunt tratati dupa adevaratele valori . Evident Raul Petcut are un avantaj enorm avand in vedere ca unchiul sau este acolo , dar munca si talentul lui sunt incomparabile cu ai altor jucatori ca : Nick Faur , Gruiecu sau fratii Bordri . Eu sper ca in acest an sa promoveze cine merita, iar domnisorul Petcut sa guste mai mult banca de rezerva si sa lase loc , sa joace, oamenilor care intr-adevar conteaza in aceasta echipa ..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button