Pariuri sportive, gaming și casino

Câți bani alocăm pentru a juca la pariuri sportive?





Românii sunt mari amatori de jocuri de noroc. Ne place să jucăm păcănele, poker, pariuri sportive și așa mai departe. Totuși, câți dintre noi își pun problema ce sume de bani investesc în acest hobby-uri sau mai bine spus, câți dintre noi își fac o strategie pentru a paria responsabil și eficient?

Pariurile au fost dintotdeauna o distracție și ar trebui să rămână mereu așa. Problema apare însă când jucătorii cred că pot să-și asigure câștiguri sigure din această activitate sau atunci când se cred invincibili și cred că până la urmă vor întoarce sorții de partea lor. Cine nu-și pune problema gestionării banilor jucați poate ajute foarte repede într-o zonă periculoasă, în care bunul mers al vieții poate fi afectat de sumele jucate.

Specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România, alături de casele de pariuri online de top licențiate la noi în țară: Betfair, Betano, Unibet, Sportingbet și Netbet, le recomandă tuturor pariorilor să nu investească mai mult de 10% din veniturile lor lunare în pariuri sportive sau orice alte tipuri de jocuri de noroc.

Această regulă nescrisă îi ajută pe pariori să stea departe de orice tip de problemă. Atâta timp cât pierderea respectivelor sume nu îi afectează deloc emoțional și material, jucătorii vor putea să se distreze de fiecare dată pariind pe meciurile lor favorite.

 

Ca o recomandare, după ce ți-ai stabilit bugetul care să nu depășească 10% din veniturile tale lunare, împarte respectiva sumă la 30, pentru a te asigura că vei avea suficiente fonduri pentru a paria zilnic timp de o lună, chiar dacă toate biletele tale vor fi pierzătoare.

Pentru a-ți mări șansele de a deveni un parior mai bun, ar fi bine să renunți la biletele kilometrice și să joci numai pariuri individuale. Astfel, nu vei dai lovitura peste noapte, însă vei avea mult mai multe șanse de a ieși pe plus la sfârșit de lună. De altfel, succesul în pariuri poate fi obținut numai pe termen lung, stabilind obiective realiste și jucând extrem de prudent. Prima dată trebuie să te gândești cum să nu pierzi, iar mai apoi, după ce reușești să menții acest echilibru, poți să-ți pui problema profitabilității.

Un alt aspect important care se ascunde în spatele succesului în pariuri îl reprezintă procesul de analizare al partidelor. Marea majoritate a pariorilor din România își alocă doar câteva minute pentru a stabili un pronostic, în comparație cu profesioniștii, care pot analiza, în anumite cazuri, o singură partidă chiar de-a lungul a mai bine de o săptămână! Asta nu înseamnă că trebuie să pariezi numai 1 meci pe săptămână, ci din contră, poți juca cât mai multe, atâta timp cât analizezi serios partida cel puțin 30 de minute.

 

 

Din păcate, foarte mulți pariori nu respectă aceste reguli de bază, ajungând de cele mai multe ori în situații neplăcute, în momente în care jocul se transformă dintr-o distracție într-o supărare.

Dacă simți că ai putea să cheltui mai mult decât ți-ai propus, îți poți seta limite direct în conturile deschise la casele de pariuri online, dar și în contul de Skrill, spre exemplu. Așa că dacă vrei cu adevărat să respecți un anumit plan, poți seta aceste limite încă de la început, pentru a te asigură că nu vei avea cum să te abați, chiar dacă în anumite momente poate că vei simți tentația de a călca strâmb. În acest mod, îți va fi mai ușor să treci peste acele situații întrucât vei conștientiza rapid că nu ai încotro.

Te simți deseori afectat de rezultatele obținute la pariuri sportive? Poate că ar fi bine să faci un test sub anonimat pe site-ul jocresponsabil.ro: răspunzi cu DA sau NU la 20 de întrebări și afli dacă ai nevoie de ajutor. În ultimă instanță, dacă vezi că situația a scăpat de sub control, te poți adresa specialiștilor din cadrul programului Joc Responsabil. Ai posibilitatea să beneficiezi de consultanță și îndrumare gratuită pentru a-ți putea soluționa problemele tale cu jocurile de noroc.









2 comentarii

  1. Bet365 a fost o casa de pariuri excelenta,cu cele mai multe conturi pe teritoriul tarii.De cand au aranjat-o ca sa faca ei loc altor case de pariuri si sa le fure clientii eu am renuntat la a mai paria.In rest orice om cu capul pe umeri ar trebui sa fie constient ca nu iti pariezi si banii de curent sau de ultima franzela.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button