Fotbal judetean

Campioana județeană își va cunoaște adversara de la baraj încă din iarnă. Vezi cu ce județene ar putea fi împerecheați arădenii!





Federația Română de Fotbal va schimba sistemul de împerechere a echipelor la barajul de promovare în Liga 3-a. Campioanele județene își vor afla încă din iarnă, probabil prin luna februarie a anului viitor, adversarele de la cele mai importante meciuri ale sezonului. „Tragerea la sorți va avea loc din timp, practic îți vei afla adversarul cu trei-patru luni înaintea barajului. Vor exista șapte zone geografice, a câte șase echipe, iar Aradul cunoaște deja variantele de adversari. Este vorba despre una dintre campioanele județelor Timiș, Hunedoara, Gorj, Caraș și Mehedinți. Lucrurile vor fi clare din timp, inclusiv în ceea ce privește condițiile de participare la baraj. Nu se vor mai accepta echipe fără CIS, aspect pe care noi insistăm în curtea noastră de vreo trei ani de zile”, ne-a mărturisit Adrian Lucaci, președintele AJF Arad.

Tot legat de barajele de promovare, se știe deja că acestea se vor disputa după regulile de Liga 3-a privind juniorii. Adică, participantele vor fi nevoite să alinieze cel puțin trei fotbaliști Under 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button