Liga a 3-a

Dispar „sateliții” din Liga 3-a! După UTA și Pandurii, Poli II e și ea istorie, cum va arăta seria arădenelor?





În seria a IV-a a ediției precedente de Liga a 3-a au activat nu mai puțin de trei echipe „satelit”, dar niciuna dintre ele nu va mai lua startul și în noul campionat.

UTA a fost cea mai categorică, spunând pas unei noi aventuri în eșalonul trei, chiar dacă Federația o aștepta cu brațele deschise în ciuda retrogradării. Apoi, a urmat Pandurii II, care, pe lângă problemele de ordin financiar, avea și unele legate de efectiv și asta pentru că 90% dintre componenții „satelitului” au fost promovați la prima echipă sau cedați din timp în alte părți. În fine, Poli II a demarat pregătirile cu Sorin Bălu la timonă, a disputat și câteva amicale, printre care și unul la Horia, cu Cermeiul, însă la începutul acestei săptămâni a aruncat și ea prosopul.

Automat, pentru celelalte divizionare trei din zonă și nu numai se apare oportunitatea împrumuturilor unor juniori interesanți, cum ar fi Fridrich, Oprea, Sturz, Sporin sau Totic, dar și fotbaliști de 20 de ani și mai mari, ca Pădurariu, Livan, R. Rus sau D. Buia.

Pe 16 august, FRF-ul și-a luat angajamentul să anunțe componența seriilor Ligii a 3-a, Sebiș, Lipova și Cermei urmând să aibă – probabil – următorii adversari: Ghiroda, Milenium Giarmata, CSM Lugoj şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (județul Timiș), Școlar Reșița (județul Caraş Severiş), Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir (județul Alba), Internaţional Băleşti (Gorj), Gaz Metan Mediaş II (județul Sibiu) și, probabil, CSU Craiova II şi CSO Filiaşi (județul Gorj).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button