Fotbal judetean

Colegi de generație la UTA, Vlad și Marinescu se reîntâlnesc la Pecica! Progresul a ajuns la 7 transferuri estivale





Una dintre cele mai active formații din județ pe piața transferurilor a fost Progresul Pecica. E adevărat, Mutică a și pierdut sau renunțat la câțiva jucători, ca Brutyo, Puie, Gabor, Isac sau Drâglă, dar conducerea clubului a avut grijă să-i pună la dispoziție un lot destul de competitiv.

Campania de achiziții a început cu atacantul Măgulean și mijlocașul ofensiv, R. Popa, apoi defensiva a fost întărită cu portarul Rusu și fundașul Petrache. Ambii au coborât din Liga 3-a, de la Cermei, la fel ca și Nichita Coșa (20 de ani). Acesta din urmă, mijlocaș de bandă, e de trei săptămâni în pregătiri cu „galben-albaștrii”, însă doar azi a fost legitimat la AJF. Dar, odată cu el, au mai fost rezolvați și Raul Marinescu (revenit de la Criș) și Michel Vlad (component al „Bătrânei Doamne” în ultimele patru sezoane). Cei doi mijlocași sunt colegi de generație la Atletico și UTA, buni prieteni, iar de acum încolo vor răspunde comenzilor lui Dorel Mutică.

„Inițial, ne-am propus cinci transferuri, dar iată că am ajuns la șapte. Am adus jucători de calitate, de primul unsprezece, mai rămâne să-i vedem la lucru în campionat. Până acum, în amicale ne-am mișcat bine, însă adevărata față a echipei o vom vedea în meciurile pe puncte”, a menționat Cristi Pilan, directorul sportiv al Progresului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button