Gloria LT Cermei

Repetiție finală reușită pentru Crișul, Cermeiul mai are timp de reglaje





Pentru prima oară în această vară, Cermeiul a ajuns…la Cermei. Pe iarba verde de acasă, băieții lui Radu Anca și Roland Nagy au fost conduși de Crișul Chișineu Criș, după golul de autor al lui Modan, dar egalarea nu s-a lăsat prea mult așteptată. Gurban a egalat înainte de pauză, la capătul unei faze fixe, scorul de 1-1 păstrându-se până la finalul amicalului.

A fost – practic – un duel dintr-o divizionară a treia și o aspirantă, cu argumente solide, la acest statut. „A fost un test util, pe o temperatură caniculară, în fața unei echipe bune din fotbalul arădean, poate cea mai solidă din fotbalul județean. Aspectul partidei a fost, în general, echilibrat, cu un plus pentru cei de la Crișul la capitolul fizic. Aveam trei zile de la revenirea dintr-un cantonament solicitant, în timp ce adversarul era mai proaspăt, căci peste zece zile începe campionatul. Noi mai aveam aproape trei săptămâni până acolo, suntem la o altă etapă a pregătirii. Dar, ne-am făcut antrenamentul chiar pe terenul de la Cermei, unde o să încercăm să ajungem din ce în ce mai des”, a spus Radu Anca. Antrenorul „sămădăilor” nu i-a avut la dispoziție pe Gabriel și Denuț, accidentați, dar a testat un mijlocaș de 20 de ani venit pe filiera lui Nagy. Lunca Teuz întâlnește sâmbătă Zăbraniul, iar peste o săptămână chiar colega de serie, Șoimii Lipova.

Dincolo, Crișul a susținut ultima repetiție înainte de primul meci pe puncte, cel de la Păuliș, pentru ca în runda secundă a Ligii a 4-a să primească vizita Pecicăi, într-un prim derby al campionatului. „Ne convine acest început în forță, pentru simplul fapt că suntem pregătiți. Am demarat din timp pregătirile, încă de la finalul lunii iunie și după ceea ce am arătat în meciurile amicale, inclusiv în cel de astăzi, de la Cermei, noi spunem că putem întâlni orice echipă din județ. Singura notă negativă este accidentarea lui Parlapan. O să-i facem un RMN la genunchi în zilele ce urmează, sperăm să nu fie foarte grav”, a punctat Daniel Cherecheși, managerul celei mai bine cotate formații la nivel județean.

Formații:

Cermei: Bodea – Taylor, Cotoc, Gurban, Suslak – N. Varga – Mager, Vereș, Diarra, Morar – Sulea. Au mai jucat: Nistor, Boldor, Aldan, V. Brânduse, Fl. Brândușe, Bubuș, Ianc, E. Varga.

Crișul: Pătroi – Borșa, Maghici, Pavel, Jude – Huțanu, Clej, F. Gâlcă, Covaci – Modan, Cigan. Au mai jucat: Mucha – Teșădan, Ciornei, Selejan, Parlapan, Todea, Hosu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button