Gloria LT Cermei

Sătmăreanul Goț și utistul Rogojanu, ultimii jucători testați de Cermei





Peste două săptămâni, pornește la drum o nouă ediție a Ligii a 3-a la fotbal. La startul ei se vor prezenta trei echipe arădene, nou promovata Lipova, Național Sebiș și Lunca Teuz Cermei. Toate și-au cristalizat lotul, însă, până la finalul perioadei de transferuri (5 septembrie), vor încerca să-și completeze micile lipsuri.

Cermeiul și-ar mai dori un jucător în fiecare compartiment, iar de câteva zile testează doi tineri care ar putea da o mână de ajutor în campionatul viitor. Sătmăreanul Thomas Goț are școala de fotbal Liberty, a evoluat la Olimpia Satu Mare, iar sezonul trecut pentru Recolta Dorolț, în eșalonul trei. Deși nu mai e considerat junior la cei 20 de ani ai săi, fotbalistul poate fi o soluție pentru atacul lui Radu Anca și Roland Nagy.

Apoi, pe filiera UTA a venit Flavius Rogojanu (foto), fundaș central de meserie. Născut în anul 1999, coleg de generație cu Mager sau E. Varga, aflați deja în lotul Cermeiului, Rogojanu ar putea fi una dintre variantele de juniori la divizionara a treia.

Însă, în așteptarea lui Gligor, stafful tehnic al celor de la Lunca Teuz și-ar mai dori și unul-doi seniori. „Suntem atenți, ne interesăm de fotbaliști, probabil o să mai luăm pe cineva. Însă, nu ne grăbim, vrem să fim siguri că ceea ce luăm este peste ceea ce avem acum în lot”, a explicar Petre Bulza, președintele Cermeiului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button