UTA Arad

Mai cere Mihalcea un atacant? „Nu am cum să mă plâng de lot, dar este posibil orice”





UTA a bifat primele 180 de minute stagionale, dintre care jumătate le-a jucat în sistemul 4-4-2, unul neexersat de Adrian Mihalcea în meciurile amicale și, pentru care, arădenii nici nu par pregătiți din punct de vedere al efectivului. Se prea poate ca accidentarea neprevăzută a lui Grigorie (care, însă, ar trebuie să fie 100% apt pentru meciul de la Clinceni) să-i fi dat peste cap planurile tactice antrenorului utist, care, dorind să forțeze atacul atât la Târgoviște, cât și azi, cu Metaloglobus, a apelat concomitent la ambii atacanți de meserie din lot, Marius Curtuiuș și Dan Roman.

Întrebat dacă și-ar mai dori un atacant tocmai în ideea de a avea variante sporite în caz că va opta des pentru sistemul cu două „vârfuri”, Mihalcea a spus: „Este posibil orice, dar nu am cum să mă plâng de lot. Este foarte bine echilibrat. Am încercat și voi încerca să jucăm în funcție de ceea ce ne cere jocul, cu unul sau doi atacanți. De exemplu, azi, jucătorul din spatele atacantului, Jorza, nu a făcut față cerințelor. El cobora destul de mult și, astfel, atacanții erau destul de izolați. Dar, îl așteptăm pe teren și pe Grigorie, un jucător cu experiență, care poate evolua în poziția aceea. Pe de altă parte, trebuie să ne gândim și la jucătorii sub 21 de ani cum îi încadrăm, vom vedea”.

Cu un singur marcat după două etape, Bătrâna Doamnă este pe un loc 16 al eficienței, la egalitate cu FC Argeș. Echipele ce nu au înscris încă în actuala stagiune de Liga a 2-a sunt: Foresta Suceava, CS Afumați, CS Balotești și Metaloglobus.

FOTO: UTA Media Design









17 comentarii

  1. Dar cu atacanții UTA 2 toți de 19 ani ce se mai aude ? Toți sunt laureați și medaliați de numai ai loc în vitrină clubului !!Să-i vedem la echipa mare ! Sau sunt numai decor ?Sperăm la TOMA frații BODRI și alții ! Trebuie profitat de dorința lor de afirmare bucuria de a juca !! Trebuie observați fin plictisitii obosiții prematur care se pare exista la orice echipa.Cat timp nu merge treabă trebuie! aduși cate 2,3 acum ai de unde și nu te costa nimic,alta cale nu exista !!

    0
    0
    1. Posibil Toma,fratii Bodri sunt de mare viitor,dar inca necopti.Lucreaza suplimentar cu ei Tisza,la personalizari.Va veni si vremea lor!Garantat!
      Acum,na!Vezi si tu cum este din pacate,statul la rand,ca sa prinda echipa mare!
      Se merge si se sarjeaza pe cate un produs finit,care urmeaza sa fie vandut ulterior.
      Ia vezi pe Tucudean,Purece,Man,Adrian Petre,etc,etc,etc!.Acum se vor vanduti Stahl si Jorza!Clar!Subiect cu doua taisuri!
      Nu vreau sa jignesc pe niciunul….Dar pana sa fie introdus regulamentul de a folosi un minim de juniori,UTA,oricum asta a facut.Si ce este rau in asta?Are balta peste!UTA+ATLETICO,au impreuna 16 grupe de juniori(10+6).De la 1999 pana la 2011!
      Viitorul UTA-ei este garantat asigurat!
      DAR MARE ATENTIE!ESTE PRIMA DATA CAND SE SPUNE FATIS,CA SE TRAGE DIRECT LA PROMOVARE!SE ADUC JUCATORI SCUMPI,CU PERSONALITATE SI EXPERIENTA!DECI SE SARJEAZA PE EI!Banii acestia trebuie motivati cumva!Ar fi un colaps imens inca o ratare al obiectivului!S-ar darama totul!
      Juniorii au loc,doar cand echipa mare conduce detasat in confruntari,macar un 2-3:0 dupa mintul 70!Pana cand echipa mare se chinuie cu un Metaloglobus,nu vei vedea nici un copil promovat!
      Asta ar fi tupeu si curaj de mare caracter de antrenor!Sa-l scoti pe Curtuius urgent,Roman sa mai lustruiasca putin banca si sa introduci un TOMA,de exemplu,daca tot s-a adus vorba!
      Dar ce te faci,daca proaspatul absolvent de liceu,eminent(Toma),se apuca si incepe sa iti dea goluri?(pt ca asta va urma in cele din urma),ca si Adrian Petre,care a explodat?
      Nu ajungi la niste conflicte de interese?Cum ai putea motiva transferurile facute,dar si cele vandute?
      Despre ce vorbim?
      Fotbalul nu este doar ce se vede pe teren!Dennis Man,pana cand oierul,si-a vazut interesul,nu avea voie sa joace,acum este chiar lasat ca sa se odihneasca si titular in UCL!Cine s-ar fi gandit?Deocamdata,Man a facut 6 puncte pt FCSB!
      Mai avem mult,”pana departe”,mai usor cu acest optimism fortat si la munca!
      Totul este o masinatiune,marsavie, de prost gust!

      0
      0
  2. Transmisie de foarte slaba calitate, comentariu execrabil, teren dezastruos,(dimensiuni f. mici, starea gazonului precara, eventual se poate juca doar minifotbal aici). Nu vreau sa acuz prestatia vreunui jucator de la UTA, nici nu am dreptul, dar a fost si o lipsa de atitudine din partea lor si doresc sa subliniez ca la Siria se poate castiga doar prin ambitie si daruire pentru ca de fotbal „spectacol” nu poate fi vorba. Lotul echipei este bun, sunt jucatori consacrati si talentati dar care nu pot sa-si materializeze aceste atuuri datorita, repet, conditiilor de joc. Nu este nevoie de niciun atacant in plus. Echipa are nevoie de un stadion nou cu o suprafata de joc mai mare. Cred ca acesta a fost si motivul principal,(ma refer la o arena de fotbal proprie), datorita caruia UTA nu a promovat direct in Liga 1 in anii precedenti.

    0
    0
    1. Transmisia a fost, intr-adevar, foarte proasta. Dar, microfoanele de ambienta, care aveau un volum mult prea mare, ne-au ajutat pe noi, cei de departe, sa ne facem o parere in legatura cu „calitatea” tribunei de la Siria. Pe tot parcursul meciului am auzit doar remarci stupide, fara vreo legatura cu ceea ce se intampla pe teren. Iar cel mai trist e faptul ca unele dintre ele (cu directie spre arbitrii) pareau a veni din partea unui oficial al clubului.

      0
      0
  3. intr-adevar terenul e cel mai mare dusman, nu forma slaba, nu adversarul care profita de teren, pe asa teren e mai simplu sa distrugi decat sa construiesti! stie cineva daca se munceste ceva pe motoru?

    0
    0
  4. Toti aveti dreptate in afirmatii dar unele executii in fata portiii lasa de dorit,nu cred ca jucand pe Camp Nou vom arta ca BARCELONA……

    0
    0
  5. Fiind prezent la meci,si chiar nu ma grabesc sa intru in aglomeratia soselei,spre casa,ma refer spre Arad,mai stau!
    Dar din pacate,astazi am auzit niste ineptii din partea unora,care mai urmaresc pe ecran,conferintele de presa,cum rar mi-a fost sa-mi aud urechilor!
    Citez de pe acolo:
    -Ovidiu Mosneag:”ne-au facut arbitrii,Metalo,au tras de timp,nu au jucat nimic”!?!?
    -Codru Decebal Gradinaru:”Nu ii mai las pe juniori la lot!Maini moarte,vedete!Nu inteleg nimic din comportamentul si randamentul lor”????!!!!Era foarte ocupat sa-i gaseasca o masina lui Grahovac,prin Pistru,ca sa plece urgent acasa in Bosnia,pana marti!
    Se numarau bani,incasari,etc…
    O bataie de joc pt suporteri,sau vizitatori,obisnuiti cu posibilitatea de a putea cumpara o apa rece,un suc,o gustare!
    Nici o gustare,nimic rece,eventual bauturi fierte,preturi exorbitante,si produse Lidl,incinse!Cipsuri din care se scurgea uleiul,dulciuri topite!
    Sunt convins,ca la fel ca si mine,stiind ca ne bazam pe buna deservire,ne-am bazat pe ce putem cumpara ad-hoc!Zero barat!
    Copiii de mingi nu au primit o apa,o hidratare,pe caldura torida!Grupa 2002 ai lui Mircea Aslau!
    In loc sa mergem in sus,coboram,treapta cu treapta!
    Pestele de la cap se impute!

    0
    0
    1. nu zic ca nu ii ok sa vorbesti dar adevarul e ca Gradinariu are dreptate. La fel se intampla si cu baieti de anii trecuti. Petre Man si Tanase erau morti cand reveneau de la lot si la fel ca Jorza si Stahl sunt titulari ai echipei. Dupa parere in locul lui Jorza putea juca linistit Pruna insa Stahl nu are rezerva. Forza UTA

      0
      0
  6. Mă bucură discursul lui Mihalcea de după meci, nominalizează jucători, fără menajamente. Presiunea este mare, toată lumea dorește promovarea, a trecut timpul când se umbla cu mănuși. Jocul de ieri n-a strălucit, adevărat, dar n-a fost nici cel mai rău din câte am văzut, lipsa omogenității și-a spus cuvântul, asta pe lângă faptul că atacantul nostru a prins o zi neagră.Mergem inainte, eu sunt convins că sezonul ăsta nu avem cum să ratăm promovarea.

    0
    0
      1. Ba da, este in ordine…jucătorii trebuie să ințeleagă că sezonul ăsta toată lumea dorește promovarea, nu-i loc de greșeli, trebuie să-și asume și să-și corecteze greșelile.

        0
        0
        1. Ce vorbesti ? Ei trebuie sa inteleaga si daca nu se marseaza pe promovare, insa asta se face in vestiar.
          Daca Mihalcea va continua sa faca asa cum face, risca mult sa se intoarca impotriva sa.
          Arata-mi in antrenor de la vreo echipa din lumea civilizata a fotbalului, care sa nominalizeze si sa-si acuze jucatorii la interviuri ori conferinte de presa, Mourinho, Guardiola, Klopp ori oricare altul ! Oare de ce nu faca asta ? Fiindca stiu cat de contraproductiv e, fiindca efectiv clubul nu le permite asa ceva. Nu se face asa ceva, niciunde nu a dat rezultate in timp, sper sa realizeze asta si Mihalcea.

          0
          0
          1. Da, ai dreptate, cu mici excepții: noi nu suntem inscriși in campionatul Angliei, Germaniei iar mentalitatea sportivului român nu poate fi comparată cu cea a sportiului din afară, motiv pentru care majoritatea fotbaliștilor de la noi care pleacă afară dau chix. :))

            0
            0
  7. Nu mai e nevoie de nici un atacant, avem 2 buni Curtuius și Roman, mai e și Toma căruia trebuie să-i vina randul, iar Mihalcea văd că joaca cu un singur vârf…cei ce slăbesc ,,mecanismul” sunt într-adevăr juniorii, faptul că unii merg la lot nu îi face mari fotbaliști, merg la lot fiindcă toată generația e praf..acest lot la care au fost ei , în 2 meciuri 0-0 și 0-1 nu au fost în stare să marce un gol Ciprului! Copii lăsați nasul mai jos și băgați mare, rămâneți după antrenament și mai exersați, că nu sunteți mari vedete! O măsură idioata asta cu 3 juniori obligatoriu, nu cred că mai există în Europa vreun campionat în care sa te oblige să joci cu 3 juniori titulari! Este o măsură ce scade nivelul și așa slab al campionatului, care încurcă toate echipele! Am zis că Sandu Mircea e hot , dar fata de burleanu, nu se compară, un fiasco și cu centrele de excelenta, nu mai vorbesc de națională care e cea mai slabă din istorie, cu cel mai bine plătit antrenor din istorie..hai că am deviat de la UTA…că veni vorba de atacanți, urez căpitanului nostru, Marius Curtuius, la multi ani cu realizări la UTA în prima ligă, și să fie sănătos!

    0
    0
  8. Stati linistiti ca, UTA. usor, usor isi va reveni si va promova la pas. Dar pt. asta, trebuie multa munca la antrenamente si cred ca Mihalcea ii va readuce cu picioarele pe pamant pt. ca, sa vazut ca, nu-i de glumit cu promovarea in liga1 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button