Baschet

ICIM-ul și Timișoara se încălzesc cu o formație de FIBA Europe Cup înainte de duelul direct din Cupa României



În plină campanie de achiziţii, oficialii Univ Goldiş ICIM Arad au rezolvat şi câteva jocuri amicale necesare echipei pregătite de Bogdan Bulj.

Va fi o dublă confruntare cu formaţia maghiară din Pecs, care va participa în FIBA Europe Cup. Primul meci e fixat în ţara vecină, pe 12 septembrie, revanşa urmând a avea loc pe 21 septembrie, în Polivalenta arădeană. Nu este exclus nici un joc de verificare cu echipa din Alba Iulia, dar detaliile urmează a fi stabilite.

Arădencele au primul meci oficial al stagiunii 2017-2018 pe 27 septembrie, la Timişoara, cu echipa locală la care evoluează și Moni Brosovszky, în primul tur al Cupei României. Manșa secundă e programată pe 30 septembrie, în orașul de pe Mureș.

Interesant este că și nou promovata de pe Bega le întâlnesc pe fetele de la Peac Pecs, pe 29 august. Apoi, conform tmsport.ro, pentru timișorencele pregătite de Mihai Coldea urmează pe 13 și 14 septembrie alte două amicale în deplasare, cu Târgu Mureș, respectiv CSU Alba Iulia. Apoi, pe 17 septembrie, CSU Alba-Iulia vine la Timișoara. Ultimele jocuri de verificare vor fi în 20-21 septembrie, pe terenul celor de la CSM Satu Mare, o formație cu pretenții în acest sezon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button