UTA Arad

Descătușare „alb-roșie”: Academica Clinceni – UTA 0-3





Remiza albă cu Metaloglobus a rămas o amintire urâtă pentru echipa fanion a Aradului, care s-a descătușat în deplasarea de la Clinceni. Chiar dacă nu a făcut o primă parte prea bună, UTA a luat avantaj pe tabelă prin căpitanul Curtuiuș, pentru în partea secundă să fie ceva mai dezinvoltă și să mai puncteze de două ori pentru scorul de neprezentare. Punctele, dar și apetitul ofensiv vin la momentul oportun, înaintea unei săptămâni cu meciuri împotriva a doua contracandidate la promovare, Mioveni și Hermannstadt.

Formații oficiale:

Clinceni: Niga – Samson, B. Matei, I. Tătaru, Pulhac – Bâlgiu, Simion – C. Gheorghe, Barbu, Mihalcea – M. Constantinescu. Pe bancă: Ureche – Al. Lazăr, Văduva, Gliga, Șandru, Ion, Găină. Antrenor: Erik Lincar.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Cârstocea, Asani – Stahl, Prună, Buleică – Curtuiuș. Pe bancă: Barna – Polgar, Manea, Tănase, D. Roman, Strătilă, Izet. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Bobe (Videle – Teleorman). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Dorinel Dinca (Călărași)

 

 









38 comentarii

  1. Sper sa aiba dreptate cei care in urma cu vreo luna spuneau cam asa: ,,cu echipa asta zburdam spre Liga 1, spulberam orice adversar”. Pana acum se vede ca ,,mai e mult pana departe”.

    0
    0
  2. Bravo, bună repriză…jocul incepe să se lege…cred că mai inscriem cel puțin o dată in repriza a doua.
    PS:Oare câți ratați stau ”la colț”, așteptând să fim egalați ca să poată jigni la foc automat ? :))))))))))

    0
    0
    1. Multi stau , fii linistit : ), adevarul ca se vede o schimbare fata de meciul din etapa trecuta , jucam mult mai agresiv la recuperare , ceea ce imi intareste parerea ca etapa trecuta i-am luat inainte de meci la pret de matineu pe bucuresteni. Daca vom mentine acelasi ritm si in a doua repriza nu vad cum am putea pierde cele 3 puncte, doar ca, caldura ne va va fi un adversar de temut . HAIDE UTA !

      0
      0
      1. geo,ti-a fost dor de mine,se pare.Cred ca inca nu ai realizat ca eu nu scriu comentarii la cald,nici la victorii,dar nici la esecuri.Daca ma iei la misto,problema ta!Nu am injurat pe nimeni!Este vorba de anumite principii!Credem amandoi,ca UTA s-a cam uitat de sus spre Metalo,la fel cum a facut si cu Luceafarul,Brasov si Balotesti(dar asta nu vom sti noi,mancatori de seminte,niciodata,ce a fost pe acolo)!Daca de unde nu iese fum,nici foc nu este!
        Daca dupa Chindia,erau deja castigatorii UCL si unii vedeau deja UTA defiland,nu uita te rog ca nu s-a jucat absolut nimic!
        Sa nu bravam acum,dupa jocul cu Clinceniul!Ca am castigat cu 3:0,este perfect!Dar de fapt cu cine am jucat?Asa cum spui si tu,nu avem o baza de comparatie.Nu stiu sigur cine si de cine i-a fost frica mai mult?
        A castigat pana la urma echipa care a inteles ca este loc de luat de puncte,adica UTA! Adrian Mihalcea a mutat ft bine.Sa joci cu 4 mijlocasi,dintre care benzile laterale.Burla si Adili, sus/jos,se numeste tupeu maxim!Adeptul unui 4-1-4-1,s-a transformat intr-o adevarata noutate,2-4-3+1!Mijlocul depasit de catre Burla si Adili,pe flancuri!Doar 2 fundasi de meserie ramanand.Ciuca si Scutaru.!Mihalcea a simtit ca se poate.De data aceasta ne-a iesit!
        Bravo baieti!
        Hai sa nu ne amagim!Am fost clar peste ei,abia dupa ce Tanase si Stratila au intrat!
        Pastrati aceasta motivare!

        0
        0
  3. Păcat că a dat gol Sibiul în min 92..sper sa nu fim egalați că parcă am dat înapoi.
    E totuși cam devreme sa apărăm avantajul

    0
    0
  4. Al treilea meci fără gol primit…mijlocul merge din ce in ce mai bine…incă 2-3 meciuri și pornim tăvălugul. Haterii ? in grote, acolo unde le este locul.
    PS: Să-i facă cineva un control lui Adilii, am impresia că băiatul ăsta nu are plămâni. :)))

    0
    0
  5. Bravo băieți! Deja am emoții pt meciul cu Mioveni o altă echipă bună! Pe Clinceni nu multa îi vor învinge acasă o sa vedeți, de acea e o victorie mare!

    0
    0
  6. Bravo UTA! La inceput scartaiam, sincer imi era teama de un nou 0-0 dar astazi eram clar echipa mai buna. Partea pozitiva e rezultatul, partea negativa: eiii, totusi noi asteptam a dominare si mai clara, ocazii putine au fost per total. Tin minte ca lasam un comentariu dupa Calarasi-UTA ca as dori ca UTA sa joace ca Calarasiul in prima repriza de la Calarasi-UTA (9 suturi pe poarta). Sper ca Mihalcea sa poate realiza dorinta mea, oricum jocul echipei era mai buna in repriza a doua, deci in crestere. Jucatorul meciului este iarasi Adili, dar fara golul marcat eram in dificultate sa nominalizez pe cineva. Noile achizitii au fost cheia succesului astazi, s-au ridicat la asteptarile mele/noastre, iar juniorii nostri au fost cei mai stersi. Mai ales Pruna, scuze de acuze, dar era cel mai slab de la UTA. Asta nu inseamna ca vreau sa-l critic, ai ajuns in primul 11, deocamdata esti al 11.lea jucator. Mult succes iti doresc sa ajungi sa fi mai bun ca ceilalti si sa ajuti echipa cu ce sti tu mai mai bine

    0
    0
  7. Incepem sa jucam !!!!! Daca o tinem tot asa , in 2-3 etape nu ne poate pune probleme nici o echipa !!!!!! Ma bucur enorm pentru Adili.!!!.

    0
    0
    1. Giro , hai ca stim cu toti ca poti mai mult : )…asteptam un comentariu mai amplu asupra desfasurarii partidei si observatiile tale . Andrei este deja oricum de mult in lanul de porumb , la rumegat si asteptat viitorul esec al echipei ca sa iasa la atac…

      0
      0
          1. Si de la mine un like,geo!
            Nu am timp momentan,dar promit ca imi fac:-))

            0
            0
          2. Uffffffff!E de bine!Recunosc sincer ca am avut ceva emotii inainte de meci,dar si dupa inceperea lui.
            Probabil ca dusul rece de dupa Metaloglobus,le-a priit.
            Acum,toti cei care ma asteptati pe la colturi,veti crede ca am ceva de criticat!Poate ca as avea,dar,asa cum am scris zilele trecute,prefer ca echipa sa nu joace nimic(ceea ce astazi nu a fost cazul),dar sa aduca 3 puncte!!!!!Si sincer,in prima repriza,chiar as fi avut cateceva…..
            Adica,unul dintre preferatii mei,Stahl(de la care mereu astept evolutii crescatoare),m-a dezamagit total,prin atitudine.Nu poti ca in primele 15 min,sa iei un galben gratuit in terenul advers.O pun pe seama cruditatii lui,deocamdata si a tracului.Dar nu exclud nici varianta ca acum se stie titular.
            In schimb,Curtuius nu a fost pt mine niciodata un favorit,dar se dovedeste iar si din nou,omul care da gol,atunci cand echipa are mai mare nevoie,asta trebuie sa faca un varf!.Inca un plus pt el,este faptul ca este mereu prezent la faza.Tot asa Marius!
            Buleica, ma asteptam sa fie titular,a muncit mult,dar inca se vede ca este cel mai nou venit.Din nou,de bine.Titularizarea sa,in dauna lui Stratila,se pare ca a dat roade.S.S,a intrat proaspat si s-a vazut!Am ramas surprins,pt ca ma asteptam ca Stratila sa intre in locul lui Buleica.Cred ca aici a facut Adrian Mihalcea mutarea cheie,dupa care Clinceniul a luat sah-mat!
            Inca nu m-a convins Asani.Carstocea a facut o mare risipa de efort.Multumitor.
            Ciuca,perfectiune.Scutaru ft bine!De Grahovac,ce sa spun?Un fel de antrenament,pt el!
            Plusuri mari,fata de ce am vazut cu Chindia,pt ca despre Metalo,nu vreau sa-mi aduc aminte:
            -alta fata a echipei,per general,dar si o alta abordare din partea lui A.Mihalcea!
            -Tanase,excelent,mult mai motivat,chiar din postura de rezerva.
            -se construieste cu calm si rabdare,nu prea am mai vazut mingi bubuite la intamplare!In ultimele minute,am asistat la niste serii de pase consecutive,de posesie,ca sa treaca timpul,de am ramas masca!Personal,nu am mai vazut la UTA asa ceva!Clinceniul a pierdut pur si simplu „obiectul muncii”!
            Doua piese „mai rasarite”,am vazut la gazde.Pe Pulhac si pe V, Mihalcea!(Bun tare tanarul,trebuie sa recunoastem).
            Ori a fost premeditat,ori nu,cu pretul unor cartonase galbene,ale noastre, cei doi au iesit cam sifonati!
            Bietul Pulhac,a jucat jumatatea reprizei secunde inr-un picior!
            Acum sper,ca odata moralul refacut,miercuri seara la Siria, sa vedem ceea ne dorim cu totii!
            L-am lasat la urma(,intentionat) pe Adili(stiind ca are probleme de sanatate mari)
            Ma crucesc sincer,privind!Daca ficatul sau nu este perfect,dar inimi are cat pt toata echipa!Scria cineva ca ar trebui dus la un control de plamani,ca nu cumva sa aiba vre-o 4!
            Parerea mea ca A.Mihalcea,ar trebui sa-l introduca in teren cu saculeti de nisip la glezne,altfel il vom pierde rapid la iarna!Fara discutie!La o adica,bravo lui!Dar sa ne duca pe noi in prima Liga!
            Ati vazut cam cine era prin tribune?Argaseala,M.M,Prunea,Mirita.etc,etc…
            Felicitari baieti,respecte galeriei prezente!90 minute,doar ei s-au auzit!Chiar daca de acasa,din fata ecranului,spre final,m-am simtit putin jenat,la scandarile anti-Dinamo,avand in vedere ca antrenorii nostri au cunoscut gloria acolo!O pun pe seama ultrasilor stelisti.Cat despre scandarile anti”POLI”,…cam slabut!:)))!
            Gata!Ajunge!Totul este bine,cand se termina cu bine!Acum sa nu ne culcam din nou pe o ureche!Ceea ce am gresit noi,dupa victoria de la Targoviste,au repetat Clincieniul!S-au crezut victoriosi.
            Mult succes miercuri!Ne vedem miercuri la ora 18,la Siria!
            HAI UTA!

            0
            0
    1. Deci …nimic , nota 2 si treci la colt , daca asta e cultura ta despre fotbal , poti trece si viziona meciuri de tenis sau ping-pong, nu meciuri de ECHIPA , unde echipa face diferenta nu jocul individual ( cu mici exceptii bineinteles )

      0
      0
  8. Adevarata valoare se va vedea in meciurile cu mioveni si sibiu. Cu descultii de la. Clinceni alta echipa ar fi batut de la 5 in sus.

    0
    0
        1. Fara suparare , din moment ce nu ai vazut respectivele partide , nu ai termen de comparatie , poate acesta a fost cel mai bun joc facut de gazde in acest sezon , ma poti contrazice daca nu ai termen de comparatie ?

          0
          0
          1. S-a castigat meciul in primul rand pentru ca adversarul a facut un meci foarte slab. Am vazut meciul de azi si e suficient!

            0
            0
      1. geo,ti-a fost dor de mine,se pare.Cred ca inca nu ai realizat ca eu nu scriu comentarii la cald,nici la victorii,dar nici la esecuri.Daca ma iei la misto,problema ta!Nu am injurat pe nimeni!Este vorba de anumite principii!Credem amandoi,ca UTA s-a cam uitat de sus spre Metalo,la fel cum a facut si cu Luceafarul,Brasov si Balotesti(dar asta nu vom sti noi,mancatori de seminte,niciodata,ce a fost pe acolo)!Daca de unde nu iese fum,nici foc nu este!
        Daca dupa Chindia,erau deja castigatorii UCL si unii vedeau deja UTA defiland,nu uita te rog ca nu s-a jucat absolut nimic!
        Sa nu bravam acum,dupa jocul cu Clinceniul!Ca am castigat cu 3:0,este perfect!Dar de fapt cu cine am jucat?Asa cum spui si tu,nu avem o baza de comparatie.Nu stiu sigur cine si de cine i-a fost frica mai mult?
        A castigat pana la urma echipa care a inteles ca este loc de luat de puncte,adica UTA! Adrian Mihalcea a mutat ft bine.Sa joci cu 4 mijlocasi,dintre care benzile laterale.Burla si Adili, sus/jos,se numeste tupeu maxim!Adeptul unui 4-1-4-1,s-a transformat intr-o adevarata noutate,2-4-3+1!Mijlocul depasit de catre Burla si Adili,pe flancuri!Doar 2 fundasi de meserie ramanand.Ciuca si Scutaru.!Mihalcea a simtit ca se poate.De data aceasta ne-a iesit!
        Bravo baieti!
        Hai sa nu ne amagim!Am fost clar peste ei,abia dupa ce Tanase si Stratila au intrat!
        Pastrati aceasta motivare!

        0
        0
  9. Sa fim optimisti si sa nu-l uitam pe Gica Mihali care se ocupa de departamentul defensiv, care in 3 meciuri nu a incasat nici un gol.Orice echipa incepe de la portar, urmeaza aparatorii, iar mai departe sa se ocupe atacantul Mihalcea, care de fapt si de drept e seful cu tactica si strategia meciurilor.Deocamdata apararea s-a descurcat si sa o tina tot asa.Asteptam mai mult de la departamentul ofensiv.Atat timp cat nu primesti gol mai faci un 0-0, mai bati cu 1-0 si uite asa se aduna punctele.
    Hai UTA, curaj baieti.
    Mihalcea cine nu-i in forma sa stea pe banca sau in tribune.Sa joace mai bine baietii tineri si cu dorinta de afirmare mai ales in atac !
    Pentru noi numai UTA conteaza, indiferent in ce liga joaca !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button