Baschet

ICIM-ul și-a luat pivot de 21 de ani, de la Iași





Conducerea clubului Univ. Goldiș ICIM Arad a perfectat un nou transfer, este vorba despre Anamaria Ciotir. Pivotul e născut pe 8 august 1996, măsoară 1,83 cm și acoperă postul de pivot. A jucat sezonul trecut în Liga Națională pentru Politehnica Național Iași, iar în ultimii ani a mai fost la CSȘ Botoșani, formația cu care a participat la turneul final al Campionatului Național rezervat jucătoarelor sub 17 ani.

Sportiva originară din Botoșani a intrat pe parchet în 26 de rânduri pentru formația ieșeană, timp în care a acumulat o medie de 7.9 puncte pe meci și 3.6 recuperări. În Cupa României, tânăra baschetbalistă a avut o evoluție apreciată în dubla cu Târg Mureș, reușind în prima manșă a întâlnirii să strângă 25 de puncte, fiind și recordul stagional.

Interesant este faptul că cel mai mare indice de eficiență într-o singură partidă a fost obținut în întâlnirea cu ICIM din sezonul regulat al editii trecute de campionat. În acel meci, Ciotir a fost cea mai bună jucătoare a echipei sale, izbutind 19 puncte și 8 recuperări pentru un total de 16 unități la capitolul eficiență.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button