Fotbal judetean

Nou promovata nu a avut milă de fostul antrenor: Victoria Nădlac – Victoria Felnac 4-2





„M-am simțit foarte bine la Nădlac până a început meciul. Am rememorat momentele frumoase de acum 10 ani cu familia Bozian, Falticska și alți prieteni pe care îi am la Vamă, dar m-am trezit rapid la realitate”, este rezumatul după-amiezii de sâmbătă, 19 august, făcut de Dan Cuedan. Antrenorul care a făcut istorie la Nădlac, prin promovarea și evoluția în Liga 3-a, s-a întors din postura adversarului, dar fără a fi în stare să le facă prea mult rău gazdelor, la revenirea după multe sezoane pe scena primului eșalon județean.

Chiar dacă au avut în față formația ce a terminat pe locul 6 ediția precedentă de Liga 4-a, nădlăcanii au evoluat fără trac. Au observat și taxat rapid „black-outurile” din jocul unui echipe felnăcane reformate total. În min. 32, Gyebnar a deschis show-ul cu o execuție de toată frumusețea, aproape de încheietura barelor, de la aproximativ 20 de metri, 1-0 pentru gazde, avantaj cu care s-a intrat la cabine.

Nici la revenire, lucrurile nu au stat mai bine pentru teamul oaspete, ba, dimpotrivă, au venit și goluri doi și  trei. P. Mocriș a majorat diferența în min. 63 profitând de o nesincronizare a defensivei „alb-roșilor”. Revenit la Nădlac după o jumătate de an petrecută la vecinii pecicani, Dan Puie a fost pe fază la respingerea lui Matenț și a marcat golul trei. De abia la 3-0 s-a trezit și VI-FE sau mai precis Cristi Gabor, care a reușit „dubla” pe final. Mai întâi (min. 78) a înscris simplul după pasa lui Felnacichi, iar apoi (min. 83) a reluat din voleu centrarea lui Moisă. Din păcate pentru ei, oaspeții mai puseseră între timp (min. 80) la păstrare un autogol, marca Țugulescu.

La 4-2, nădlăcanii sunt în al noulea cer la revenirea pe prima scenă a fotbalului județean. „Am așteptat demult această zi, care, în opnia noastră, a fost una perfectă. Ne doream enorm o victorie la debut, ne-am mobilizat cu toții și iată că am bătut o echipă respectabilă din Liga 4-a. Sigur, ei nu mai sunt cei de anul trecut, dar atâta timp cât îl au pe Dan Cuedan pe bancă, pe care-l cunoaștem și noi foarte bine pentru cât de serios e, rămâne o echipă de temut. Dar, azi ne-am dorit mai mult cele trei puncte pentru o gură mare de oxigen și readucerea spectatorilor în număr cât mai mare la teren”, ne-a mărturisit Rudolf Lakatos, antrenorul „vameșilor”.

Cuedan a rămas plăcut surprins să vadă că lumea fotbalistică nu l-a uitat la Nădlac, dar actuala sa echipă l-a întristat destul de mult. „Mă bucur că după atâta timp, orașul Nădlac și-a făcut o trupă bună de județ. La felul cum s-au prezentat cu noi, nu cred că vor avea probleme să rămână în Liga 4-a, pe când noi este clar că nu vom mai avea parcursul de anul trecut. Suntem o cu totul altă echipă, am făcut destule achziții și suntem la stadiul la care numai munca și antrenamentele ne pot aduce rezultate bune. Azi am făcut prea multe greșeli colective în apărare pentru a emite pretenții, în fața unei formații ce a știu foarte bine ce vrea de la început. Bravo ei, iar noi trebuie să punem capul în pământ și să muncim”, a precizat și „principalul” lui VI-FE.

Formații:

Nădlac: Dulhaz – Taloș, Luculescu (68 Bălaș), ad. Moț, Gabor – Gyebnar, Aldea (74 Grasa), R. Lakatos jr. – P. Mocriș (71 Sinkovitz), Puie, P. Vlad

Felnac: Matenț – Stanciu, Țugulescu, Brozbic, Moisă – Adam (58 Felnacichi), Morariu – Dachin, Ghiță, P. Bogdan (63 Vulpoi) – C. Gabor

Arbitri: Cristian Burza – Florin Vesa, Sebastian Burcă. Observatori: Mihai Jivan, Vasile Rad.









2 comentarii

  1. nu stiu la ce meci ati facut cronica asta pt ca la cel de la Nadlac in minutul 60 era 1-0 pt gazde iar aici scrie 2-0 la pauza.Mai verificati informatiile .

    0
    0
  2. Sa intrat cu 1-0 la pauza pendru nadlac golul acela frumos din 20 de metri in vinclu… ,restu golurilor fiind marcate a doua repriza domnilor…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button