Stranieri aradeni

Arădenii Man și Petre se reîntâlnesc la naționala de tineret! Isăila i-a convocat pentru meciurile Bosnia și Elveția





Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Daniel Isăilă, a anunţat lotul de jucători pentru partidele programate la începutul lunii septembrie, când „tricolorii” vor întâlni Bosnia-Herţegovina, în deplasare, pe 1 septembrie, la Zenica, şi Elveţia, la Ovidiu, pe 5 septembrie. Cele două jocuri contează pentru preliminariile Campionatului European din 2019.

Printre cei 22 de jucători convocaţi se numără și doi arădeni care au explodat la UTA și apoi au fost vânduți pentru 820 de mii de euro. Dennis Man evoluează de un an de zile la FCSB, iar în acest sezon a marcat trei goluri, toate decisive pentru victoriile contra Voluntariului, Chiajnei și Juventusului București. Adrian Petre s-a transferat de două luni la formația daneză de ligă secundă Esbjerg, pentru care a marcat un singur gol în patru runde, sub media avută în „alb-roșu”.

De menționat ar mai fi că Isăilă merge pe mâna unui singur fotbalist din campionatul Ligii 2. Este vorba despre Cătălin Căbuz, portarul echipei AFC Hermannstadt, pe care UTA o va înfrunta sâmbătă, la Sibiu, în cadrul etapei cu numărul 5.

FOTO: Viorel Musca









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button