UTA Arad

Dan Roman, ca și plecat de la UTA!





Meciul de ieri, respectiv cele aproape 40 de minute bifate contra Mioveniului, ar putea fi ultimul pentru Dan Roman la UTA. Din informațiile noastre, atacantul de 32 de ani a cerut rezilierea contractului cu gruparea arădeană pe motive personale. Fotbalistul ar dori să se întoarcă acasă, la Cluj, de unde, de altfel, a plecat destul de greu în urmă cu aproape două luni de zile. Cel mai probabil, părțile se vor despărți oficial, pe cale amiabilă, mâine dimineață, iar „Bătrâna Doamnă” va rămâne, cel puțin deocamdată, doar într-un singur atacant, Marius Curtuiuș.

Probabil, nici observațiile lui Adrian Mihalcea nu le-a picat bine unor fotbaliști după meciul de ieri, acesta fiind destul de tranșant chiar la conferința de presă de după meci. „Dacă nu putem juca cu presiune, ridicăm mâna sus și ne retragem. Aici e UTA, dacă sunt unii care cred că vrem să jucăm pentru locul 10, să ridice mâna, asta e realitatea. Nu trebuie să avem nici un pic de teamă, dacă au teamă, greșesc, nu au valoare. Teama nu face parte din bagajul unui fotbalist care trage pentru un obiectiv îndrăneț. Am avut azi jucători care … așa, sporadic, sporadic…, și asta mă deranjează cel mai mult. Mă aștept mult mai mult, enorm de mult de la unii jucători, sunt datori față de acest club. O să am discuția mea cu ei, mă aștept la mult mai mult, vom vedea ce vom face. Avem nevoie de un lot competitiv, când unul nu merge bine, avem nevoie de oameni care pot să-i suplinească”, spunea antrenorul la puține minute de la pecetluirea remizei cu CS Mioveni (1-1).

Rămâne de văzut dacă Roman chiar va semna rezilierea, care vor fi atacanții cu care UTA își va completa lotul în perioada ce urmează. Mihalcea a mai cerut neapărat un „vârf”, dar acum va avea nevoie de două. Numele vehiculate ar fi Bud, Curelea, dar și Herghelegiu sau Matei, în momentul în care se va confirma desființarea Luceafărului, sunt variante de luat în calcul.

FOTO: UTA Media Design









27 comentarii

  1. Foarte bine ,mai bine pleaca acuma decat sa ne incurce.Sunt altii care chiar doresc sa joace la UTA .Daca mai sunt si alti care doresc sa plece deoarece nu au chef sa puna ‘osul”la treaba acum e momentul dispareti din lot.Cei care cred ca au venit la pensiune se insala,aci se doreste performanta si promovarea echipei in liga 1..Drum bun Romane !!! Urmatorul? sau urmatorii care sunt?

    0
    0
    1. Cum ? Are contract pe un an de zile . Nu doreste salariile in avans pe toata durata contractului ? Ciudat, nu ?

      0
      0
      1. Dani vezi ca ești cam ironic la ce ai scris. In primul rând la Alin Gligor clubul UTA a vrut da ii rezilieze contractul fără ca jucătorul sa știe. Plus clubul UTA sau mai bine zis conducătorii au vrut sâ își bată joc de el in sensul ca au vrut sa îl cheme la antrenamente la 6 dimineața. Ți se pare corect? El și-a cerut drepturile pt ca nu i sa părut normal sa ii desfacă contractul ca el sa nu știe. Așa ca nu mai vb dacă nu știi.

        0
        0
          1. Dani , in sfarsit ne-am dat seama cine se ascunde sub userul Andrei : )

            0
            0
  2. daca va pleca e clar nu a fost sa fie ne dam mana si gata succes mai departe. Eu cred ca Mihalcea isi arata valoarea a vazut ca uni sau alti nu pun osul vrea mult mai mult de la ei pleaca si la revedere cautam altii care isi doresc promovarea si altele. Forza UTA victorie la Sibiu.

    0
    0
  3. Gradinare dau o bere Albacher ,Jidvei.+++..ca lasi pe Roman sa plece ca acesta nu era de UTA si eu ca unul cu ochi format despre jucatori ,poate mai dau exemple si pe altii de care doar numele a ramas……!Sa mearga la U Cj unde antreneaza,,Papi,,din Totoi,dar nu cred ca-l retine in lotul sepcilor rosii seriful Nelutu Sabau poreclit Motul.Exista proverbul>Nu ma intreba cine am fost,intreba-ma cine sunt < ….Care jucator nu pune osul,da-l afara Mihalcea !Ne trebuie un atacant si cu talie,nu ca Valceanu ,2 la metru !Hai UTA si am auzit date despre Motorul ce e terminat prin vara viitoare…..

    0
    0
  4. Nu este bun MATEI,l-am vazut deatatea ori la Targoviste ,un jucator bun dar este foarte lent si plin de vedetisme, deci nu este bun de UTA.,mai ales cu Mihalcea la timona care cere determinare absoluta de la jucatori.Dintre toti ,cel mai potrivit pt. UTA. ar fi HERGHELEGIU, un jucator bun in fata portii !!!

    0
    0
  5. nu a inceput bine campionatul si numai scandaluri si declaratii din care mai de care (Penibile) venite de la jucatori si de la Domnul( antrenor ).majoritatea venituri in Arad,tot felu de ratati pe care nu i-a mai vrut nici o echipa din liga 1, nu asta e spiritul Aradului si al echipei UTA ARAD !!

    0
    0
  6. Uraaaa!Cine urmeaza?Cine mai doreste????Acum este momentul!!!Ce zici Grigorie?Ne arati si nouia ce stii?Da?Cand?

    0
    0
  7. Bv Roman, felicitari! Asa se procedeaza cand un jucator isi da seama ca nu face fata nivelului Ligii a 2-a. La U.Cluj mai merge 1-2 ani in Liga 3. Sperii sa-i convinga si pe balerinii buleica si carstocea si pe simulantul grigorie sa-l urmeze, sa refaca marea trupa la cluj. nu de alta, dar uta e prea modesta pt. „super-vedete” de asemenea calibru.

    0
    0
  8. Nu vad pe nimeni sa zica ceva de autorul moral al semi-esecului de miercuri cu Mioveni , antrenorul Adrian Mihalcea. El trebuia sa stie ce joaca Mioveniul si cum sa desfaca apararea lor supraaglomerata. Sau sa-si aduca jucatori care pot face acest lucru. Ori el a fost tot timpul meciului un car de nervi , nervozitate care s-a transmis si jucatorilor. Nu-l vad pe Dan Roman vinovat de nimic , a jucat in nota echipei. Nimeni nu zice nimic de Asani care a fost penibil. Un jucator fie el si de liga a treia stie ca nu are voie sa dribleze in careul propriu lucru pe care Asani l-a facut. Ba mai mult decat atat scapa singur cu portarul si trage direct in el. Daca era fotbalist marca un gol. Insa si asta ii prieten cu fotbalistii !!! Sunt sigur ca Hlistei si C Rus ar fi pus mult mai multe probleme oaspetilor daca erau pe teren. Dar daca nu vrea sluga umila a imparatului Aradului nu au cum !!!

    0
    0
    1. Asani a gafat la gol, dar in rest a avut o prestatie destul de buna, e mereu disponibil sa primeasca mingea, ajuta apararea, impulsioneaza atacul. A ratat acea ocazie singur cu portarul, dar meritul lui e ca a ajuns in acea situatie dupa o combinatie eficienta. Nu se compara cu ratangiul Roman, inexistentul Buleica sau rugbystul Crastocea, care in min. 92 a transformat in scarba o lovitura de rugby, in loc sa incerce un sut la poarta.

      0
      0
        1. te intreb atat daca o baga pe aia in ate cand a fost singur cu portarul aau sutul din a doua repriza ce s-a dus razant pe langa bara azi il considerai cel mai bun de la UTA pe Asani?

          0
          0
  9. Carstocea, ridica si tu mana! Roman a avut demnitate.
    La meciul cu Mioveni parca fugea mingea de tine si la un momentdat te-ai driblat singur. Nu ezita sa ridici si tu mana, aucm e momentul!

    0
    0
  10. Bine ca pleaca Dan Roman care a ridicat mana…in comparatie cu Gligor stangaciu ce vrea sa ramana batut in cuie la UTA.Sportarad permiteti sa trec putin la meciul Salzburg-Viitorul CT unde a fost 4-0 si scor general 7-1 pentru austrieci.Echipa rejelui Hajii joaca f.slab si in aceiasi nota joaca si TUCU… ,pentru care rejele e suparat si vinde jucatorii si desfiinteaza echipele sale unde degeaba baga bani.Mai cumnat cu Gica Popescu,tu ai vrut doar castiguri cum a fost cu hotelul Rex din Mamaia…adunai ca magnetul tinerii fotbalisti din ROU si apoi sperai sa-i vinzi (dar cui ?) la finul pastor Becaly ce aduna si el toata floarea fotbalului din Romania. Vai ce le-a facut Sporting la Buc. Marius Tucudean cu d-l Cosma sunt prea orgoliosi cu George si nu l-ar lasa poate sa revina la UTA,dar dupa cum, joaca Tucu nu cred ca Gradinaru il doreste.Ma opresc pentru a nu supara pe unii si va astept sa veniti maine la Sibiu !Hai UTA !

    0
    0
  11. HAIDETI BAIETII , CAPUL SUS, STRANGETI RANDURILE SI MERGETI LA SIBIU PT. A CASTIGA , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. , V I C T O R I E !!!!

    0
    0
  12. Cine vine si pleaca de la UTA, ala nu mai e fotbalist. Sa vina alti care da trup si suflet
    Forza UTA !!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button