UTA Arad

Debut stagional pentru „Ghiță Falcă…pleacă din Arad!”, „exilul” de la Șiria nu a fost nici acum digerat





Statistica spune că „Bătrâna Doamnă” nu a câștigat ultimele cinci partide oficiale pe terenul „Otto Greffner” din Șiria. De la acel 2-0 cu Olimpia Satu Mare, de pe 25 aprilie, a fost ultimul de trei puncte pentru „roș-albi”. Au urmat un 1-2 cu Balotești, 2-2 cu Chindia, 1-3 cu ACS Poli (la baraj), 0-0 cu Metaloglobus și 1-1, azi, cu CS Mioveni. Fie că vorbim despre vechiul sau noul lot de jucători, întărit cu nouă jucători de Liga 1, „zestrea” de puncte a fost mai mare pe terenuri străine.

La finalul partidei, Florin Marin a aprins „fitilul”:„…În rest, mă așteptam la acest joc, cu multe mingi aduse în careu, ținând cont de starea terenului, de faptul că este îngust, la limita regulamentului”, în timp ce Adrian Mihalcea a parat cu: „Puțin mă interesează terenul, nu căutăm scuze. Noi ratăm din fața porții, nu de la distanță. Nu avem momente de calitate, valoare și noroc în fața porții. Și pe fondul acesta, faptul că nu am reușit să o băgăm în poartă mă deranjează. Și nu doar pe mine, pe toată lumea”. În fine, atacantul Dan Roman a remarcat: „Este un teren mai îngust la Șiria și nu este nici suficient de lung. O echipă care vine să se apere, dacă stă cu patru-cinci jucători în careu, e foarte greu să-i desfaci. Și, cu toate astea, nu aveam voie să ratăm victoria azi”.

Dincolo de aceste detalii ce i-ar putea deranja pe fotbaliști, Strătilă fiind unul dintre utiștii care au vorbit în trecut despre dimensiunile și calitatea gazonului, suporterii utiști nu se pot obișnui cu ideea că echipa favorită, poate brandul numărul unu al Aradului, nu beneficiază de o arenă de joc chiar în oraș. Prin urmare, galeria utistă l-au debutat în acest sezon pe „Ghiță Falcă…pleacă din Arad!”, refrenul în care primarul Aradului nu iese tocmai bine pe la finalul…rimei (...”Nimeni nu te poate suporta…”). Edilul a anunțat pentru mâine o conferință de presă pe teme sportive, poate că – totuși – are niște vești despre „Motorul”. Dacă nu, vom încerca să i le smulgem noi.

FOTO: Ciprian Petcuț









7 comentarii

  1. Unde greșește Falcă e cu stadionul Motorul Acum s-a. ajuns că ție frica sa mai faci. și licitație. !! Ați văzut Robu la Poli gata să-l salte .Este epoca de răzbunări politice.Vad că Falcă scăpa mereu de dosare .N-o fi băgat omul mana !!Stadionul mare are contract monstruos 7ani 7 lei 7,oameni. la lucru !!Cert. e că echipa resimte. lipsa. unui stadion decent.

    0
    0
  2. Sa-i fie rusine tovarasului primar. De jumate de an se coieste sa puna gazon pe Motorul. Ce sa mai zic de stadionul mare !!!

    0
    0
  3. Nu știu dacă e adevărat, dar am citit la o alta publicație , că cică falcă i-a convocat pe conducători și pe antrenorii utei sa întrebe de ce-l înjură lumea?!! De ceee? Bă ești prost? Da’ pune odată în mm gazonul ăla, uite pe national arena l-au pus în trei 3?!! Zile, și la preț redus ! Sau chiar asta o fi baiu că e prea ieftin și nu ne permitem că nu putem ciupii și de acolo sau ce? Nu pui in 3 zile, pui intr-o luna, și tot pui daca vrei! Iar tribune mobile daca ai putut monta pe gloria în timp record poți și pe motorul! Doar sa vrei! Dar tu nu vrei faraoane! Vezi, de asta te înjură lumea

    0
    0
  4. Asa este !!! Aia pe Arena Nationala au pus gazon in trei zile la pret redus si tu primar al Aradului , de atata amar de vreme nu poti face la fel pt. ca UTA. sa joace in conditii decente pe Motorul !!!

    0
    0
  5. Sper sa-l faca la niste dimensiuni care sa nu mai permita adversarilor veniti sa se apere sa faca asta.Daca 100×63 cat are stadionul de la Şiria e prea putin,dupa cum spun specialistii in comentariile lor profesioniste,sa-l faca cel putin de 150×100!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button