UTA Arad

Încă un atacant în vederile lui Mihalcea: „Pentru astfel de momente….





Exceptând partida de la Clinceni, UTA a suferit serios la capitolul finalizare. Două goluri în 270 de minute sunt prea puține pentru o candidată la promovare, între care unul singur în fața propriilor susținători în două meciuri disputate.

Ca fost atacant, dar mai ales antrenor al echipei cotate de toată lumea cu prima șansă la promovarea în Liga 1, Mihalcea pare exasperat de ratările elevilor săi și readuce în discuție transferul unui atacant. „Aștept mult mai mult de la toată lumea, jucătorii îmi sunt datori mie și acestui club. De asta mai cer un vârf, pentru astfel de momente, ca să bage mingea în poartă”, spunea antrenorul utist la finalul partdei cu Mioveniul, când elevii săi au irosit cel puțin 6-7 situații din 10-12 metri de buturile adverse.

Refuzându-l pe Gelu Velici, pe care l-a cerut în iunie la Călărași, Adrian Mihalcea vrea să-și dea ok-ul doar pentru un „bomber” cu cifre constant mai bune la capitolul eficacitate. Cristi Bud încă nu și-a ales oficial viitoarea destinație, dar pare sau cel puțin părea la un moment dat atras de banii lui Nelu Sarcină, omul de afaceri care vrea să promoveze cu Șirineasa în Liga a 2-a. Așa stând lucrurile, este posibil ca UTA să facă un transfer „last-minute” din străinătate, deși experiența cu italianul Piccioni nu prea recomandă acest lucru.

„Dacă mai vine un atacant, este binevenit. De fapt, oricine ne poate ajuta, e binevenit la UTA”, a fost și scurtul comentariu al lui Dan Roman, care încă nu s-a deblocat în „alb-roșu”.

FOTO: Ciprian Petcuț

11 comentarii

  1. Intradevar ne trebuie sa aducem un atacant ca ai nostrii joaca precum fetele de la Capalna,schiopatand si cu 1 pas inainte si 2 inapoi !Daca de acum incolo am castiga meciurile,atunci poate nu e pierdere mare la puncte.Poate nu stii cat ma bucur ca ,,pastorul cu sleahta sa( Becaly )luat 5-1,ca el culege toti fotbalisti buni din ROU si apoi isi cam bate joc de ei…!In alta publicatie am scris ,,de unde naiba are pastorul atata noroc cum a fost la Lisabona ,,?si i-am prevazut eliminarea ca lusitanii il bate la Bucuresti.Si a lui Hajj ce vrea desfiintarea Viitorului CT,astazi o incasweaza pe cocoase si devin aut…!Hai UTA !

    0
    0
  2. Capătă de la santana e peste atacanții din lot de acum, cheama-l in probe sa te convingi domnule Mihalcea..

    0
    0
  3. Are dreptate Adi Mihalcea, daca acesti doi atacanti nu le iese aproape nimic in fata portii din atatea ocazii pe care le are, atunci, sa mai vina un atacant bun care sa bage odata mingea aia in poarta ca, m-am saturat la cate ocazii se rateaza si adversarii profita de acest lucru taxandu-ne la o faza doua de poarta in tot meciul !!!

    0
    0
  4. UTA are nevoie de un jucator cu doua clase peste cei existenti actualmente in lot. Sa stie foarte bine jocul cu mingea cu ambele picioare si sa fie capabil prin dribling si viteza sa scoata 2-3 jucatori adversi din lot. Bud este un atacant care joaca mai mult pe forta , nu cred ca ar reusi mai mult decat actualii atacanti. Un jucator gen Alibec , care surprinde prin executii si finetea driblingului si binenteles sa marcheze meci de meci. In tara nu gasim acest tip de jucator in momentul actual doar cei aflati sub contract cu alte echipe.

    0
    0
  5. la felul cum se apara aceste echipe,pe mai multe linii in fata careului nu inteleg de ce nu se incearca sutul de la distanta!ieri au fost niste incercari dar firave!cunm se explica faptul ca la acest nivel nu poti vedea suturi tari si plasate,doar centrari reluate anapoda, in ultimul moment,cu capul?

    0
    0
  6. Urmarind jocul echipei in cele patru etape problema este la mijloc nici un mijlocas de creatie care sa faca un dribling ar fi tanase doar ca il folosim ca mijlocas la inchidere nu poti ca mijlocas sa vi sa iei mingea de la 20 de metri din terenul tau de joc si sa urci cu ea . De cele mai multe ori Adili fundas dreapta era mai sun decat mijlocasi centrari. Creatia si jocul trebuie sa vina de la mijlocasi centrali sa aiba creatie. Problema este si la terenul de joc foarte mic neavand spati de desfacere.

    0
    0
  7. Fa și tu o schema de joc antrenorul,ca a-ți transferat juma de liga 1 și voi dă-ți gol numai din corner!!!

    0
    0
  8. Se vorbeste de Piccioni,dar sa fim corecti,de cate ori a fost titular? si cate minute a jucat .Rosu la adus sa fie la numar,interesul a fost sa joace Petre sa fie vandut!

    0
    0
  9. Ce Piccioni, sa ramana acolo unde este, nu a fost la UTA. in era Rosu si ce a facut, nimic, numai rezerva a stat, doamne fereste ,altul nu se gaseste mai bun !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button