Gloria LT Cermei

Remiza regretelor: Millenium Giarmata – Gloria LT Cermei   2-2





Veștile ce veneau dinspre Giarmata, dar și scorul de tenis cu care echipa timișană a pierdutîn Cupă cu Lipova, îi îndreptățeau pe cermeiani să spere la un debut cu dreptul în noua stagiune de Liga 3-a. Au dat, însă, peste o echipă extrem de motivată și arțăgoasă, pusă bine în teren de Răzvan Leucă, pe care au întors-o de la 0-1, dar pe final golul lui Ghighilicea a făcut – oarecum – dreptate.

Debutul de meci echilibrat, cu o bună situație pentru Mager, care – însă – a greșit pasa decisivă pentru Sulea din poziție ideală, a fost spart de o fază de curtea școlii. Ghighilicea a avansat cu balonul 60 de metri pe stânga, a pătruns în centru, în cele din urmă a fost contrat, dar mingea a sărit doar până la Anagor, care, din careu, l-a executat pe Bodea. Din minutul 18, era 1-0 pentru Giarmata, echipă care a fost aproape și de golul doi, însă Bodea a fost pe fază la „capul” lui Codrea din 6 metri. De abia în ultimele 5 minute ale primei părți, Miklos a avut cu adevărat de lucru în fața aceluiași jucător, Ionuț Ianc. Mai întâi, juniorul crescut de Leo Pința a reluat cu capul după un corner, iar apoi a ținti colțul scurt din 16 metri, dar, așa cum am spus, goal-keeperul gazdelor a fost de netrecut.

Primele 20 de minute ale reprizei secunde s-au jucat pe contre, „milenarii” având o situație destul de bună, prin Domșa (șut defectuos alături) înainte de a se vedea egalați. Sulea a fost deschis pe dreapta, a centrat perfect în gura porții, de unde Ianc a deviat balonul lângă bara de la colțul lung: 1-1 (min. 70). Dacă Stoica a irosit o fază importantă, trăgând alături din poziție excelentă, Sulea a fost perfect la faza golului de 1-2. Atacantul Cermeiului a primit un balon în adâncime de la Vereș, a pătruns pe dreapta în careu cu Stupu în spate și l-a învins pe Miklos din unghi mort. Mai erau 13 minute până la ultimul fluier și se părea că teamul lui Anca va scăpa în câștigător. Dar, timișenii nu s-au dat bătuți, iar „torpila” de la 35 de metri a lui M.Olariu scoasă de Bodea și finalizarea din careu a lui Bungău pe direcția portarului au anunțat egalarea. Codrea a desfăcut apărarea Cermeiului cu o pasă liftată, Ghighilicea a preluat excelent și a trimis un „șiret” puternic la colțul lung, din numai 10 metri. Asta se întâmpla în minutul 88, dar amfitrionii au mai avut timp de alte două atacuri bune, cu Stoica reluând incredibil peste din doar 5 metri și Bodea respingând „capul” lui Domșa din careul mic.

S-a terminat 2-2 cu regrete în ambele tabere, dar și promisiunea antrenorilor Leucă și Anca pentru o schimbare în bine începând cu runda viitoare.

Formații:

Giarmata: Miklos – M. Olariu, Covăsală, Stupu, Ștefănescu ( 84 Pricop) – Domșa, Bungău – Stoica, Codrea, Ghighilicea  – Anagor.

Cermei: Bodea – Rogojanu, Cotoc, Gurban, Suslak –  Mager (64 Bubuș), Nistor, Ianc, Diarra (81 Aldan)  – Fl. Brândușe (64 Vereș), Sulea (91 Boldor).

Arbitri: Răzvan Ladăr (Oradea) – Bogdan Gireadă și Rareș Lakatos (ambii din Satu Mare)

Observatori FRF: Cornel Corocan (Reșița) și Teodor Biriș (Hunedoara)

Pentru o minigalerie foto de la meci apăsați AICI









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button